”Vi trodde ikke det var mulig å møte kjærligheten på nettet…”

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

”Vi trodde ikke det var mulig å møte kjærligheten på nettet…”

Hverken Gabriella, 41, eller Mattias, 36, hadde spesielt høye forventninger da de ble medlemmer på Møteplassen. I dag, etter å ha funnet hverandre, er de så takknemlige for at de ga online-datingen en sjanse. Livet har aldri vært herligere, og nå er en liten baby på vei…

– Jeg har alltid ledd av nettdating, det er ikke noe for meg.. Etter press fra en venn testet jeg det, men bare for moro skyld.. Sjekket litt rundt, men nei, det føltes ikke bra. MEN blant alle disse singlene fantes det en som vekket min interesse. Det var noe med øynene, blikket, og det han skrev om seg selv. Jeg sendte en melding, men forventet ikke å få noe svar, forteller Gabriella.

Det tok nok et par uker før det kom et svar fra HAN, fyren på Møteplassen som Gabriella hadde lagt merke til! Navnet hans viste seg å være Mattias, og de begynte å skrive til hverandre mer og mer. Alt føltes så bra, men hvordan kan du vite det før du møtes?
– Vi bodde ganske langt fra hverandre, omtrent to timer i bil og vi jobbet mye begge to. Men en dag bestemte vi oss for at vi skulle spise lunsj sammen. Selv i dag kan jeg kjenne følelsen da jeg så ham komme gående på gaten, jeg var så lettet over at jeg kjente ham igjen. Ellers hadde det vært veldig flaut. Denne lunsjen førte til at vi fortsatte å møtes så godt vi kunne, og følelsene for hverandre bare vokste og vokste. Det var uutholdelig å ikke være sammen oftere, men vi løste det så godt vi kunne, sier Gabriella.
– Jeg falt for Gabriellas latter, smil, vakre ansikt, humor og at vi er veldig like. Jeg føler meg verdsatt og elsket for den jeg er, og at jeg kan være meg selv. Det føles som om vi har vært sammen hele livet, det er helt sykt, men en fantastisk følelse, sier Mattias.

Venter smått…

I dag er Gabriella og Mattias forlovet, og Mattias har flyttet hjem til Gabriella.
– Vi har barn fra før begge to, men vi fungerer godt som familie sammen, og vi sier barna våre om alle, ikke dine eller mine. Neste år venter vi også barn sammen, forteller Gabriella.
Fremtidsplanene er at de skal leve sammen resten av livet, og vie seg til hverandre og familien. Å ha et fantastisk liv med en du elsker…
– Vi er så glade og takknemlige for at vi møttes på Møteplassen. Hadde vi ikke testet det så ville våre veier aldri ha krysset hverandre, og vi kan ikke forestille oss et liv uten hverandre.

Gabriella ❤ Mattias
Alder: Gabriella er 41 år og Mattias er 36 år.
Yrker: Gabriella er personlig assistent og hovslager. Mattias jobber i flyttebyrå.
Tips til andre single: Våg å prøve – det er ingenting å tape. Det gjemmer seg mange gullkorn der ute, stol på magefølelsen.
Det beste med Møteplassen: At man ikke trenger å gå ut på pub alene og føle at man har SINGEL-stemplet i panna.. Her er alle like single som en selv.

Vi på Møteplassen ønsker Gabriella og Mattias varmt lykke til med alt. Dere er så fine sammen! ❤❤❤