Fem hindre for kjærligheten

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Fem hindre for kjærligheten

Lengter du etter kjærlighet, men har ikke funnet en partner? Vi har samlet fem vanlige hindre for kjærligheten. Se om noe virker kjent, og tenk på hva du kan endre for å komme nærmere målet.

Du ser ikke ditt eget ansvar
Jobber du med din egen utvikling? Hvis ikke, må du begynne nå! Hvis du vil oppleve ekte kjærlighet må du være forberedt på å ta en titt på dine egne svakheter. Og ikke legge skylden for at forhold tidligere har mislyktes på grunn av ytre omstendigheter.

Du holder fast på det som har vært
Det er bra å se tilbake på livet og lære av egne erfaringer, men hvis du holder fast på det som har vært og grubler på fortiden vil du aldri kunne se fremover. Den nye partneren din befinner seg i fremtiden, ikke i fortiden. Du må akseptere det som har vært og tenke nytt. Det finnes mange muligheter til å starte på nytt!

Du tør ikke å stole på noen
Slutt å prøve og kontrollere andre, og hele tiden være mistenksom. Si ja til mer, vær åpen og våg å stole på noen. Livet blir så mye bedre da… Kjærlighet handler ikke bare om å kunne gi – du må også være åpen for å kunne ta imot.

Du liker ikke deg selv
Du må ha det bra med deg selv, og like den du er før du kan ta imot kjærlighet. Hvis du alltid fokuserer på hva som er feil med deg selv og kroppen din må du endre fokus. Respekter deg selv, og stå for den du er. Du kommer til å bli mye mer omgjengelig, og andre single vil oppleve deg som mer attraktiv.

Du stiller krav til kjærligheten
Hvis du tror at kjærlighet er noe du må blir det vanskelig å finne en partner. For å få må du også kunne gi. For å bli elsket må du først bli en som elsker. Ikke still krav til partneren din – det er ikke ekte. Gi opp alle tanker om at du kan manipulere deg til kjærlighet. Den seriøse og langvarige kjærligheten trenger ingen katt og mus-lek.

Reisen mot kjærlighet skal være spennende, herlig, morsom og uten krav. Er du klar til å begynne? På Møteplassen finner du mange datingsugne, seriøse single som lengter – akkurat som deg…

Vi tror på deg – dette kommer til å bli bra!