5 vanlige myter om appdating

Skrevet i: 

Singel i Norge

5 vanlige myter om appdating

Møteplassens nye og forbedrede datingapp er en suksess! Fremdeles skeptisk? Det er på tide å avlive noen vanlige myter om appdating!

Det er ikke seriøst, bare for de som vil ligge med hverandre
Selvsagt finnes det slike apper, men i takt med at appdating stadig blir mer akseptert øker også tilbudet. Det gjelder bare å lete på riktig sted! Møteplassen henvender seg til seriøse single som leter etter livsvarig kjærlighet –  noen å komme hjem til. Husk på å være tydelig på hvem du er og hva du leter etter når du skriver datingprofilen din. Da maksimerer du sjansene for å få kontakt med likesinnede.

Hvem har tid til å appdate? Ikke jeg…
Det er klart. Hvis du virkelig vil treffe noen som er seriøs bør du være aktiv og bruke litt tid på å velge fine bilder og skrive en hyggelig presentasjonstekst. Anstrengelsene vil tross alt lønne seg i lengden. Jo mer aktiv du er desto enklere finner du akkurat din perfekte match. Dessuten er det moro!

Jeg har mer tro på å treffe noen i butikken…
I en perfekt verden ville alle møtt sitt livs kjærlighet på bussen eller i matbutikken. Problemet er bare at det ofte tar veeeldig lang tid. Det er mye bedre å ta saken i egne hender og speede opp prosessen. En svært stor del av alle forhold begynner i dag i en app, og vi på Møteplassen får mengder av nye medlemmer hver eneste dag. Det er den enkleste, mest naturlige og morsomme måten å treffe nye mennesker på!

Det føles ikke trygt
Hvis du velger en seriøs app og følger de grunnleggende datingreglene, som å møtes på en offentlig plass på første date, kan du ta det helt med ro. På Møteplassen jobber vi stadig med en mengde funksjoner for å skape en trygg og pålitelig plass å treffes på. Vi har en tilstedeværende kundetjeneste, og alle profiler og bilder granskes manuelt.

Det kommer ikke til å fungere
Med den innstillingen så vil det sannsynligvis ikke det. MEN hvis du bestemmer deg for å virkelig satse, by på deg selv (mange bilder!), vær aktiv, fordomsfri og å ha det moro, har du veldig gode sjanser – Møteplassen samler på lykkelige avslutninger, og vi har mange bevis på at det plutselig skjer når du nesten holder på å gi opp… ❤

 

Slik gjør du det:
Møteplassen finnes som app til iPhone eller Android, og kan brukes på mobiltelefon eller nettbrett. Last ned appen på Google Play Store eller App Store.

Har du ikke appen? Last den ned nå!
Har du allerede appen? Oppdater NÅ!