5 ting som gjør deg lite attraktiv

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

5 ting som gjør deg lite attraktiv

Du har sikkert en eller annen gang møtt en person som var kjekk, men etterhvert som du lærer å kjenne personen så blir denne lite attraktiv. Hva kommer det av?

Vi snakker om negative indre egenskaper som kommer, uansett hvor bra du fikser det ytre, til å slå tilbake på deg og ikke være til din fordel.

Vi lever i en tid der flere og flere legger større vekt på utseendet i stedet for å ta vare på seg selv på innsiden. Dette gjør at vi gror negative vaner som kommer til å gjøre oss mindre attraktive. Hva er dine svakheter, og hva trenger du å jobbe med på din innside?

Vi gir deg 5 ting som gjør at du blir mindre attraktiv blant de single:

1. Usikkerhet. En usikker person legger lett stor vekt på sine egne feil i stedet for å fokusere på alle de fantastiske tingene som gjør en unik. Kan du tenke deg hvor mye du går glipp av ved å leve på denne måten? Påminn deg selv om at du er unik, og at du har alt som kreves for å skinne!

2. Stort ego. Det er enkelt å skravle om seg selv og sine egne behov. Men hva skjer når du ikke ser andre? Å ikke bry seg om, og lytte på andre er et av de mest egoistiske vanene du kan ha. Dette kommer til å gjøre deg veldig lite attraktiv.

3. Negativitet. Konstant klaging er ikke spesielt sjarmerende. Iblant får man klage og få utløp for sine følelser, men en konstant klaging er det ingen som orker å høre på.

4. Trangsynhet. Tunnelsyn og følelsen av at dine tanker og hvordan du ser på ting er den måten som teller er ikke spesielt attraktivt. Prøv å vær litt mer «openminded» rundt de som ikke ser ting på samme måte som deg.

5. Kontrollbehov. Det er vanskelig å leve med et stort kontrollbehov, og det er kanskje mer vanskelig for de rundt deg. Å tenke «om ikke jeg gjør det selv så blir det ikke rett» er ingen sjarmerende egenskap.