Singel igjen etter et langt forhold? 3 ting du kommer til å oppdage

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Singel igjen etter et langt forhold? 3 ting du kommer til å oppdage

Er du ny innen nettdating, og har du knapt vært singel som voksen? Vi har samlet 3 ting du nok kommer til å merke når du har blitt singel etter et langt forhold… 😉 😉 

1. Det finnes ikke et eneste noenlunde bra bilde av deg. Hvor vanskelig kan det være å finne et bra profilbilde til den nye kontoen din på Møteplassen? Det er jo bare å plukke fra en av profilene dine på sosiale medier tenker du… Nei, så enkelt er det ikke. På alle bildene der du ser noenlunde ok ut har du armen din rundt eksen. Det er bare til å ta på seg noe lekkert og ta nye bilder. Eller ta det fra skoleavslutningen! Det er jo ganske fint… Eller…?  🙈

2. Du kommer ikke til å gå på bananas på et utested. Du har planene klare. Det er nå du skal begynne utelivet, være ute til de stenger og ha «the time of your life». Men. Det kommer ikke til å bli sånn. Mest sannsynlig kommer du til å sitte og nippe til en cosmopolitan🍸 i et hjørne, for så å gå tidlig hjem. Det er jo en dag i morgen også. Dessuten har du ikke en gang peiling på hvordan du skal oppføre deg på et dansegulv i din alder.

3. Du trenger en tur til frisøren. Etter 15 år med fredagskos og småbarn er det på tide med en makeover. Du innser at du trenger å gjøre noe med hvordan du ser ut. Om ikke annet fordi du ønsker ha en forandring. Nytt liv, ny stil.

Det ER skummelt å date igjen etter et langt forhold, MEN det er aldri for sent å finne kjærligheten! Det beste med å begynne og date igjen etter et langt forhold er at du faktisk får sjansen til å oppleve alt det herlige en gang til. ❤️ ❤️ ❤️ Trenger du hjelp er alltid vi på Møteplassen her for deg! Vi hjelper seriøse single som leter etter et seriøst forhold.