Sjekkliste for et langsiktig forhold

Skrevet i: 

Matching

Sjekkliste for et langsiktig forhold

De fleste på Møteplassen søker noen å dele livet med. Et langsiktig forhold helt enkelt. Men hvordan skal man vite om daten oppfyller kravene?

I starten søker man ofte en person som gir en sommerfugler i magen og som vekker forelskelsen til liv. Men når de første omtumlete følelsene har lagt seg, og du begynner å lære å kjenne en person mer på dypet, så finnes det flere ting som bør stemme for at deres forhold skal fungere i lengden.

3 viktige ting i et langsiktig forhold

1. Felles interesser. Det høres ut som en klisje, men det ligger faktisk en hel del i det. Det at man skal ha absolutt alle interesser felles er ikke noe å streve etter, men noen få interesser som man deler med sin partner er helt klart en del av oppskriften på et lykkelig forhold.

2. Bra kommunikasjon. Ifølge flere eksperter kan dette være grunnstenen i et bra forhold. Om du kjenner at du og din date kan snakke med hverandre, og virkelig forstå hverandre, så har dere gode muligheter til å lykkes på lang sikt.

3. Lignende fremtidsplaner. Går dere mot samme fremtidige mål? Drømmer en av dere om å være en vagabond som skal oppdage verden og den andre om et rolig liv med hus, hund og volvo så kan det tenkes at dere trenger å fundere på hvilken fremtid dere har sammen. Å ha samme visjon om hvor dere er på vei er viktig om dere skal lykkes i å satse på et langsiktig forhold.

Et bra verktøy som vi anbefaler deg å bruke er vår Matchingtjeneste. Ved å ta matchingtesten øker du dine muligheter til et mer lykkelig og langsiktig forhold. Noen å dele livet med…

Masse lykke til!