Slutt å velge feil partner – tenk på dette

Skrevet i: 

Matching

Slutt å velge feil partner – tenk på dette

Dras du hele tiden til feil type partner? Blir det alltid slutt, og lurer du på hvordan du havnet her igjen? I dag samler vi våre beste tips til hvordan du kan bryte mønsteret.

Du er ikke alene om at du alltid dras til samme «type» når du dater, til tross for at du egentlig vet at de ikke er helt bra for deg… Det bruker ikke å slutte spesielt bra! For noen kommer lykken i å finne sin livspartner etter å ha kysset den første frosken, mens andre må ta flere omveier før de finner en partner de kan være sammen med.

Treff riktig neste gang – tenk på dette:

❤️ Våg å bryte mønsteret. Du må aktivt velge å gå utenfor datingmønsteret du har hatt. Har du for eksempel datet «bad boys» bør du kanskje begynne å se den andre veien, og ikke dømme de guttene som virker litt «for snille».

❤️ No drama! Lær deg at sunne relasjoner ikke er fulle av drama. I stedet er de preget av gjensidig respekt og av å være en støtte for hverandre, ha det morsomt og trives sammen.

❤️ Ta den første gnisten med en klype salt. Tenk på det som mat. Bare fordi du har lyst på is betyr ikke det at is er bra for deg. Samtidig skal du selvfølgelig ikke velge noen du synes er kjedelig bare fordi han/hun virker stabil. Vær bevisst på hva som skjer når du fortsetter med det gamle vanlige, og minn deg selv på tidligere erfaringer.

❤️ Ta Møteplassens matchingtest. Få hjelp av venner og Møteplassens matchingtjeneste til å få forslag til single som passer for deg, men som du kanskje selv ikke hadde valgt (i alle fall til å begynne med…)

❤️ «Det er nok å være forelsket». Det er jo ikke helt sikkert at den vi blir styrtforelsket i er den samme som den vi passer å ha et langvarig forhold til. Ikke ha det for travelt!

Ta vare på deg selv!