8 knep: Slik finner du kjærligheten i sommer

Skrevet i: 

Nettdating

8 knep: Slik finner du kjærligheten i sommer

Lei av å være singel? Bestem deg for å gi nettdatingen er ærlig sjanse i sommer. Vi har de beste knepene som maksimerer dine sjanser til å lykkes.

Det å være singel kan være ganske trist: alle vennene dra på par-ferie, spiser par-middager og gjør ting som par gjør – noe som kan få den mest sosiale til å føle seg helt alene i verden. Men det kan faktisk være ganske gøy også – ikke minst for den som er åpen for nettdating.

Når Møteplassen spør sine medlemmer om hvor de helst flørter i sommer svarer en overveldende majoritet at de velger en datingside foran både uteserveringen og stranden.

Ved hjelp av appen kan du jo ligge på playaen og samtidig date på mobilen. Søker du noe seriøst og langvarig – da er det Møteplassen du skal velge. Her oppgir 7 av 10 at de søker noen å dele livet med og 120 000 har allerede møtt sin samlivspartner her.

Om du virkelig vil gi nettdatingen en ærlig sjanse så krever det litt innsats fra deg. Og mest sannsynlig kommer det til å bli såå verdt det… 😉

Slik lykkes du med nettdatingen i sommer:

1. Når du skriver til noen – vis at du er interessert i akkurat den personen ved å lese presentasjonen nøye og se på bildene. Man vil ha følelsen av å være utvalgt.

2. Når du foreslår en date – vær konkret. Foreslå en spesiell forestilling eller en viss restaurant. Og baser det på det du vet at personen liker. Da er det størst sjanse for at daten blir vellykket.

3. Ikke ha for bestemte krav. Detaljer som en spesifikk alder eller hårfarge viser seg ofte å ikke være så viktig om man faktisk liker noen.

4. Vær så aktiv som mulig å begynnelsen. Siden det iblant kan ta en stund å få svar så er det bra å ta kontakt med så mange som mulig – gjerne flere personer i uken.

5. Vær ærlig og møt andre slik du selv vil bli bemøtt.

6. Legg opp mange bilder på deg selv i ulike situasjoner.

7. Det viktigste når du skriver en presentasjonstekst er å være personlig. Det kreves ingen lange utredninger, men en positiv tekst som tydelig beskriver hvordan du er som person, hvilke interesser du har og hva du leter etter.

8. Skriv ikke for lenge før dere møtes. Risikoen er at man bygger opp et drømmebilde av den andre. Møt hverandre, ha det gøy og ta ikke alt på for stort alvor. Alt er en erfaring, og å møte nye mennesker bruker nesten alltid å være givende.

Trenger du flere konkrete tips på hva du kan finne på på daten i sommer så kan du kikke mer her.