Bildetabbene som kan koste deg den store kjærligheten…

Skrevet i: 

Nettdating

Bildetabbene som kan koste deg den store kjærligheten…

At bildene dine er SUPERVIKTIGE når du nett- og appdater har du sikkert hørt allerede. Men likevel er det lett å gjøre feil… Vi har samlet de vanligste bildetabbene som faktisk kan koste deg den store kjærligheten.

Med de rette bildene viser du mer enn bare deg selv. Jo flere bilder du legger ut, desto flere ledetråder får de single om hvem du er som person og hvilke interesser du har. Feil bilder kan lett koste deg daten (og kanskje ditt livs kjærlighet – uten at du vet det!).

Her er 3 fallgruver å unnvike:

1. Dårlig kvalitet. Uskarpe bilder er bare så triste! Dessuten kan det lett oppleves som litt slapt og useriøst. Flotte bilder av god kvalitet og med god skarphet signaliserer at du er en seriøs og engasjert singel. Sats på å vise deg fra din aller beste side, og få hjelp av en venn hvis du synes det er vanskelig.

2. Solbriller og ”klovnebilder”. Når man dater vil man TYDELIG se den man skriver med. Og øynene er superviktige! Ikke skjul dem med solbriller. Prøv også å unngå useriøse ”partybilder”. Bilder sammen med festgjengen er sjelden det beste valget fordi man lett kan bli usikker på hvem som er DEG på bildene.

3. Rotete bakgrunn. Selfien på badet er allerede en klassiker – men det er ikke noe vi på Møteplassen anbefaler. Det er ikke attraktivt med et rotete baderomsskap, eller en toalett i bakgrunnen! Sats på en rolig bakgrunn, gjerne utendørs.

Ok, føler du deg klar? Velg et nytt profilbilde, og last opp noen nye bilder til albumet allerede i dag. Det kan være et avgjørende steg for å møte kjærligheten! Lykke til! ❤❤❤