Utfordring: Svar på ALLE meldinger

Skrevet i: 

Nettdating

Utfordring: Svar på ALLE meldinger

Har du et ganske tydelig bilde av hvem din fremtidige partner er? Som «blond, god økonomi, 37 år, bor i «din» by og helst interessert i tennis». Bare en liten påminnelse: Den som venter på det «perfekte» kan måtte vente veldig lenge…

Gi det en måned. Bestem deg for å gi alle en sjanse og svar på alle meldingene i innboksen. Kan du si med hånden på hjertet at du ikke har åpnet en melding, tatt en rask titt, sukket og slettet den? Se på det som en utfordring og et eksperiment. Hva ville skje om du svarte på alle? Også de du kanskje ikke umiddelbart ser har datingpotensiale. Det betyr ikke at du må sitte oppe hver kveld og skrive til den single med profilnavnet Sad&Lonely. Bare at du er hyggelig, og i alle fall gir det en sjanse før du avfeier personen bak meldingen.

Kanskje du finner en venn?

Når du begynner å svare på alle meldinger, og starter samtaler med alle som viser interesse for deg, åpner du døren for nye muligheter. Kanskje du får en ny venn? Kanskje dere begge er like lei av å være single; da kan det være deilig å dele erfaringer og gi hverandre tips om hvordan dere skal finne frem i datingjungelen.

Tenk om…

Tenk også på alle de gangene du selv har ventet på svar. Hvordan du har vridd og vendt på hvert eneste ord, og når du endelig har tatt mot til deg for å sende så skjer… INGENTING! Det å få et hyggelig og morsomt svar tilbake, selv om det ikke blir noe mer, kan bety mye. OG, med over 16 års erfaring med nettdating vet vi på Møteplassen at det er nettopp når man begynner å være litt mer åpen at ting virkelig begynner å skje. Kanskje venter en helt fantastisk person i innboksen bak det helt hverdagslige inntrykket akkurat nå?