Hvilken aldersgruppe leter du etter?

Skrevet i: 

Nettdating

Hvilken aldersgruppe leter du etter?

I dag er store aldersforskjeller mer akseptert enn noen gang, og betydelig flere har et mer åpent syn på alder. Når du dater er det en del du bør overveie, som kan gjøre veien til den store kjærligheten lettere.

Hvis du lar alder være en begrensning, risikerer du å gå glipp av en masse andre verdifulle egenskaper, som indre modenhet, energi, interesser og innstillingen til livet. Sånt som er betydelig viktigere enn riktig tall. Vi på Møteplassen anbefaler ofte at man prøver å utvide sitt søkeregister og prøver å være litt mer åpen for personer som ikke matcher sitt perfekte og spesifikke drømmebilde.

Verdt å tenke over når det gjelder alder når du dater:
– Prøv å fordele aldersgruppene du leter etter likt både oppover og nedover. Hvis du for eksempel er 40 år, leter du kanskje etter single mellom 30 og 50 år.
– Glem ikke å sjekke hvilke alderspreferanser de du skriver til har. Kontakt helst single som leter etter ”din” aldersgruppe. Hvis du skriver til noen som ikke leter etter din aldersgruppe havner beskjeden din i personens ”øvrig-innboks”. Dette kan medføre at det tar tid før du får svar.

Sist, men ikke minst: Aldersforskjell skal virkelig ikke ses som noe problem, og trenger å bli avdramatisert. Til syvende og sist er det kjærligheten og de felles grunnverdiene som skaper et stabilt forhold!

Hvilke tanker gjør du deg om alder når du dater? Fortell og kommenter gjerne!

Lykke til!