Oppdater profilbildet ditt foran høstens dating

Skrevet i: 

Nettdating

Oppdater profilbildet ditt foran høstens dating

Høsten og vinteren er skikkelige høydepunkter når man nettdater. Da kan det være en god idé å forbedre profilbildet sitt. Det er nemlig ofte det første de single ser på når de leter etter en hyggelig date.

Det er ikke alltid lett å velge et bilde som skiller seg ut fra mengden og tiltrekker kontakter – men det er utrolig viktig. Bildet bør komplettere ordene vi velger å beskrive oss selv med. Bytt gjerne bilde ofte, det kan for eksempel være aktuelt å oppdatere bildet når årstidene skifter.

Det blir mange anledninger til å date utover høsten og vinteren – sørg for gjøre mest mulig ut av sjansen til å få mange kontakter – med et nytt profilbilde.

Dette er våre beste tips for et vellykket profilbilde:

• Velg et bilde du synes viser hvem du er – bildet skal være realistisk.

• Bruk et bilde som et tatt nylig.

• Velg et tydelig bilde av ansiktet ditt som profilbilde, og vis gjerne bilder av hele deg i ulike situasjoner i fotoalbumet ditt.

• Det første de single legger merke til er øynene så ta et bilde der man kan se inn i de vakre øynene dine!

• Tenk på lyset og skarpheten i bildet. Mørke og uskarpe bilder får ikke mye oppmerksomhet.

• Ha en rolig bakgrunn. Oppmerksomheten rettes best mot deg hvis du står foran en nøytral bakgrunn. Rot rundt deg, eller for mye som skjer i bakgrunnen kan være veldig forvirrende.

• Tenk på vinkelen. Å ta et bilde nedenfra blir sjelden spesielt vellykket.

• Undersøkelser viser at vi synes det er enklere å ta kontakt med glade personer. Så gi de single på et smil!

Synes du fortsatt det er vanskelig å velge bilde? Da kan det være bra å spørre vennene dine hvilket bilde de synes du bør bruke.

Sist, men ikke minst: tenk kvalitet OG kvantitet! For å øke sjansen for kjærlighet maksimalt bør du laste opp flere bilder i fotoalbumet. De single ønsker å se deg i forskjellige miljøer, og du får sjansen til å vise hvem du er og hvilke interesser du har.

Lykke til!