«Det var som å treffe en gammel venn igjen»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Det var som å treffe en gammel venn igjen»

Det er aldri for sent å møte kjærligheten. Birger og Lilian var begge rundt 70 år da de møttes på Møteplassen.
– Det første treffet var vidunderlig. Det var som å treffe en gammel venn igjen etter en lang tids fravær, sier Birger, 73 år.

Det var Lilian som tok den første kontakten med Birger på Møteplassen.

– Vi skrev til hverandre sent på nettene, og fant ut at vi hadde samme interesser og levemåte. Dessuten hadde vi samme innstilling til hvordan det bør fungere når man møtes i vår alder, sier Birger.

Det første treffet skjedde over en kaffekopp på byen. De møttes ved en bussholdeplass, og begge beskriver det som å treffe en gammel venn igjen.

– Vi begynte å klemme hverandre umiddelbart, sier de.

Deretter viste Birger hjemmet sitt til Lilian. Alt føltes snart veldig naturlig, og siden har de fortsatt å møte hverandre. De har allerede rukket å oppleve veldig mye sammen: konserter, spaserturer og skiturer med barnebarna, og reiser rundt om i landet.

Driver slektsforskning sammen

Slektsforskning er en interesse de to har til felles.

– Vi har oppdaget mye interessant, og har for eksempel besøkt steder der Lilian har sine røtter. Vi anbefaler alle i vår alder å begynne med slektsforskning sammen. Man kan sitte sammen og bli kjent med hverandre mens man leter etter kunnskap om forfedrene, sier Birger.

Én gang i måneden feirer de kjærligheten ved å besøke kafeen der de hadde sin første date.

– Nå nærmer vi oss ett-årsdagen, og det skal vi feire ved å være publikum i TV-programmet «Så skal det låta» (et svensk musikkbasert underholdningsprogram), avslutter Lilian og Birger.

Lilian ❤ Birger
Alder: 70 år (Lilian) og 73 år (Birger).
Barn: To barn hver.
Traff hverandre på Møteplassen: Høsten 2015.
Det beste med Møteplassen: At det var her vi møttes!
Tips til andre single på deres alder: Gi aldri opp!