Selfiestang – nettdaterens beste venn

Skrevet i: 

Nettdating

Selfiestang – nettdaterens beste venn

Hvilke typer bilder vil du helst se når du nettdater? Av singles katter, planter, frimerkesamlinger ELLER av personen selv? Svaret er ganske opplagt. Dagens beste tips – invester i en selfiestang; den kommer til å bli din beste venn!

Vi på Møteplassen får ofte tilbakemeldinger om at de single er lei av at mange medlemmer legger ut bilder av husdyr og vakre planter, men at de nesten ikke legger ut et eneste bilde av det medlemmene virkelig er nysgjerrige på … hovedpersonen! Man vil jo se de single i ulike omgivelser, følge hverdagen deres og bli kjent med dem.
I 2018 kan du ikke lenger være kamerasky. «Dagens selfie» burde være like selvfølgelig som å pusse tennene! Hvis du virkelig vil maksimere sjansene for å treffe noen å dele livet med, må du være aktiv og dele fra livet ditt. Det kommer til å bli moro, vi lover!

Din forlengede arm
I den forbindelse vil vi på Møteplassen virkelig slå et hjertelig slag for selfiestangen. En selfiestang, eller en selfiestick, er et enkelt hjelpemiddel for den som vil ta en selfie. I stedet for å strekke ut armen og ta et bilde av deg selv med mobilen, fester du telefonen på selfiestangen. På den måten kan du få med betydelig mer på bildet enn bare ansiktet ditt. Dessuten kan du ta gruppebilder med selfiestangen. Det er utrolig enkelt å ta bilde med den.

Prøv, da vel! Forskjellen er større enn du tror! En enkel måte å vise deg frem for de single fra din beste side … Dessuten er det en dings du vil ha nytte av årevis fremover. Snart byttes forhåpentligvis selfiene dine ut mot romantiske parbilder i solnedgangen med deg og din utvalgte …