Våg å gå utenfor din «komfortsone»

Skrevet i: 

Nettdating

Våg å gå utenfor din «komfortsone»

Har du et ganske tydelig bilde av hvordan din kommende partner skal være og se ut? Svarer du utelukkende på meldinger fra brunhårete hundeeiere i 35-36-årsalderen som liker taco og bor i samme by …? Hmm, kanskje det er på tide å tenke nytt og invitere til date? Prøv å utvide søkene dine, si ja til mer og våg å gå utenfor din «komfortsone». Hvem vet – kanskje det leder strake veien til den store kjærligheten?

Mange av parene som har truffet hverandre på Møteplassen forteller faktisk om at det til slutt overhodet ikke ble slik som de hadde tenkt seg. De fikk i stedet noe mye, mye bedre …

Ikke helt sjelden er det når man våger å ta kontakt med noen man vanligvis ikke tiltrekkes av – noen som IKKE minner deg om tidligere kjærester – at ting begynner å skje.

Kom deg ut av sonen
Hvis du vil endre en situasjon eller deg selv – gå fra punkt A til punkt B – må du i de fleste situasjoner anstrenge deg litt. Noen ting i livet får du servert, men hvis du vil bestemme resultatet selv, må du anstrenge deg.

Det blir ingen forandring uten at du gjør noe for det. Hvis du fortsetter å gjøre ting på samme måte som du alltid har gjort, men aldri oppnår det resultatet du ønsker, er det opplagt noe som ikke fungerer. Da er det på tide å utfordre deg selv og endre oppførselen for at noe skal skje. Å gå utenfor din «komfortsone» er å vokse og utvikle deg på lang sikt.

Utfordringen!
Ta grep når det gjelder nettdatingen. Prøv å se gjennom de ytre kravene du har satt opp. Mange er ganske aldersfikserte, og det finnes flere fordommer om ulike aldre. Kan du eventuelt tenke deg å sette et større aldersspenn i søkene dine?

Tenk også på hvor spesifikke ønsker du har for utseende. Prøv å Like noen du vanligvis ikke pleier å falle for, men som ser glade og hyggelige ut … Du har ingenting å tape! Sett et tydelig mål. For eksempel at du hver dag skal Like 5 nye single du synes virker hyggelige – men som «ditt gamle jeg» ikke hadde gitt en sjanse …

Lykke til!