3 enkle trinn: Finn kjærligheten på ferie

Skrevet i: 

Singel i Norge

3 enkle trinn: Finn kjærligheten på ferie

Nå gjør mange seg klare for noen ukers deilig ferie. Husk – når du stopper opp og har fri – å se gjennom livet ditt og for alvor starte letingen etter et seriøst forhold.

Følg våre enkle trinn og oppdag at ferien er en strålende tid for dating…
Det er en svært god ide å satse litt ekstra på å treffe noen når du har fri. Man er ofte mest mottakelig for kjærlighet når man roer seg litt ned. Når du har fri fra hverdagens stress og rutiner. Det er ingen krav og ingenting du absolutt må, så da blir det lettere og morsommere å by på seg selv.

Akkurat nå er det utrolig mange single på Møteplassen som ikke ønsker seg noe annet enn å finne noen å komme hjem til i høst. Er du en av dem? Følg våre enkle trinn, så har du kommet et stykke på veien …

3 trinn til feriekjærlighet:

1. Gi profilsiden en sommerboost. Gi presentasjonsteksten og profilbildet ditt litt ekstra kjærlighet. Prøv virkelig å skrive noe bra, ikke rable ned noe på 5 minutter. Be gjerne en venn om hjelp hvis du synes det er vanskelig.

2. Ta Møteplassens matchingstest. Dette handler ikke om noen enkel søkefunksjon – her maksimerer du virkelig sjansene for å treffe noen som passer perfekt for deg! Testen er vitenskapelig, og når du er ferdig får du konkrete forslag til single som passer for deg. Såååå bra!

3. Hold et åpent sinn og kontakt mange! Tenk over hvor spesifikke ønsker du har. Kan du prøve å gjøre søket bredere? Prøv å Like noen du vanligvis ikke pleier å falle for, men som ser glade og hyggelige ut … Du har ingenting å tape! Det er sommer, og det er alltid gøy å bli kjent med nye mennesker.