3 nyttårsforsetter som virkelig gjør en forskjell

Skrevet i: 

Singel i Norge

3 nyttårsforsetter som virkelig gjør en forskjell

Kanskje det er på tide å tenke på nyttårsforsetter? Vi tipser deg om tre nyttårsforsetter som virkelig kommer til å gjøre en forskjell, og som du faktisk kommer til å ville holde – på ordentlig.

Test ett av forslagene nedenfor, eller gjerne alle. Vi lover at du kommer til å føle deg enormt bra!

1. Spis mer grønt. Grønt er skjønt, og stadig flere begynner å innse fordelene med å ha et helt eller delvis vegetarisk kosthold. Det er ingen hemmelighet at rødt kjøtt er en miljøbelastning, og faktum er at vi mennesker får det bedre med mer grønt på tallerkenen. Redusert risiko for fedme, diabetes og hjertesykdommer er bare noen av helsefordelene. Prøv å innføre et par vegetarretter i uken. Det er topp for både deg og dyrene, og ikke minst miljøet.

2. Vær i aktivitet 30 minutter om dagen. Det er faktisk nok. Og man har jo alltids en halvtime å avse. En rask gåtur i lunsjen eller medlemskap på treningsstudio – det spiller ingen rolle, så lenge du beveger deg jevnlig. Når det har blitt en rutine, kommer det ikke til å bli så vanskelig å fortsette.

3. Vær snill, og vis kjærlighet ❤. Det er mye som tyder på at vi har svært mye å tjene på å gi og få kjærlighet. Det holder oss friskere og gladere, og kjærligheten påvirker også blodtrykket vårt på en positiv måte. Prøv det! Hils og smil til noen du ikke kjenner, heng ut en liten gave til postbudet, og vær raus med inderlige og ærlige komplimenter til de single på Møteplassen.