Slik finner du kjærligheten i 2018

Skrevet i: 

Singel i Norge

Slik finner du kjærligheten i 2018

Det er høysesong på Møteplassen, og nå er det ekstra mange som lengter etter å være to! Vi har samlet våre beste tips til hvordan DU finner kjærligheten i 2018.

Nå er antall medlemmer på det høyeste, og mange er «på hugget» og vil virkelig bli kjent med andre seriøse single. Det er med andre ord en god tid for å gjenoppta datingen og legge inn høyeste gir…

Kjærlighet 2018 – tenk på dette:

1. Slutt å lete etter «din type». Vi har nok alle et bilde av hvordan «vår type» ser ut. Men slutt å lete etter bildet du har i hodet, og gi alle en ærlig sjanse. Det ender kanskje med at du blir dødsforelsket i noen du ellers ikke ville sett på. Det er en fordel å ta matchingtesten på Møteplassen. Da får du vitenskapelig hjelp til å finne forslag til single som passer for nettopp deg.

2. Kontakt mange, og våg å ta det første steget. Du har ingenting å tape!

3. Ikke ta alt på blodig alvor. Ikke bli deprimert hvis du ikke får svar, eller hvis det ikke stemte helt på daten. Alt er en erfaring, og noen ganger tar det litt tid å komme i gang.

4. Avslutt det som har vært. Slipp det gamle og se fremover. Hvis du ikke har kommet over din forrige partner enda er du ikke åpen for ny kjærlighet. Fjern eksen ved f.eks. å kaste gamle gaver, slette e-poster og fjerne telefonnummeret fra mobilen. Prøv og være takknemlig for det forholdet ga deg, og tilgi om du ble såret.

5. Bilde, bilde, bilde! Kan ikke sies for mange ganger. I 2018 er et tydelig, nylig tatt, smilende og hyggelig profilbilde en forutsetning for å lykkes! Vær heller ikke gjerrig på bildene i albumet.

6. Vær aktiv! Skriv innlegg, last opp bilder, reager på innhold fra andre single og finpuss profilteksten din. Jo mer aktiv du er, desto flere single får øynene opp for nettopp DEG.

7. Ikke gi opp. Se hver ny kontakt som en mulighet til kjærlighet, men også til vennskap og en mulighet til å vokse som person. Noen ganger lar den ekte kjærligheten vente på seg. Vi på Møteplassen har mange eksempler på single som var sååååå nær ved å gi opp rett før de traff sitt livs store kjærlighet. Tenk om de bare hadde visst – at like rundt hjørnet ventet han eller hun som forandret alt… ❤