Dating etter et langt forhold

Skrevet i: 

Singel i Norge

Dating etter et langt forhold

Å gå fra et langt forhold til å stå på egne ben er ikke alltid lett. Hva var det egentlig man drev med når man… hva heter det igjen… datet…?

Ta det med ro, du er ikke alene om å akkurat ha blitt singel (og forvirret). Det kan føles vanskelig, for ikke å si overveldende, å begynne å date igjen etter å ha avsluttet et langt forhold. Hvor skal man gå? Hva snakker man om? Hvordan vet man om han eller hun er interessert, eller bare hyggelig?

Vårt beste tips er å ta ting i ditt eget tempo og prøve deg forsiktig frem. Det første steget er å lage en hyggelig profilside på Møteplassen. Få gjerne hjelp av en venn når du skal velge profilbilde og skrive presentasjonsteksten din.

Utfør den vitenskapelige matchtesten

Du må gjerne tenke over hva det er du leter etter. På Møteplassen finnes det mange single å velge mellom, og det kan være lurt å fokusere mindre på ting som hårfarge, høyde og alder, og heller tenke på hvilke kvaliteter du ser etter i en ny partner. Leter du etter en eventyrer, eller en rolig person du kan kose deg i sofaen sammen med? Hva vil du at dere skal gjøre sammen? Tenk over hvilken type person som kan passe for deg, og hvordan hans eller hennes datingprofil skal se ut. Da vet du hva du skal lete etter.

En super start er å ta vår vitenskapelige matchtest. Da får du konkrete forslag til single som passer for deg.

Vær aktiv

Deretter kan du begynne å ta kontakt med single som interesserer deg. Prøv å ha et åpent sinn, og våg å ta kontakt med mange. Lik og reager på andre singles innhold, og vær aktiv med å dele ting som skjer i livet ditt.
Legg ut bilder, og fortell hva du gjør akkurat nå. De single vil bli kjent med deg! Når du tar kontakt, kan du gjerne spørre om noe personlig. Husk å ikke skrive det samme til alle.

Klar for date?

Nå begynner det kanskje å nærme seg den første daten. Er du klar? Kanskje skal du unne deg et lite egoboost og ta en tur til frisøren…?
Uansett kommer du nok mest sannsynlig til å være litt spent. Ikke vær redd for å fortelle det! Si at det er mange år siden du har vært på date, og at du er nervøs. Det gjør deg bare menneskelig og kan være en isbryter. Før daten kan du gjerne tenke over noen passende samtaleemner og spørsmål.

Ikke ha det travelt

Den eneste måten man kan finne kjærligheten på, er å gå ut og lete. Det kommer til å gå opp og ned, men for hver dag er du ett skritt nærmere målet. Ikke ha det travelt. Se på alt som en ny erfaring. Prøv å nyte reisen og din tid som singel. Det er morsomt å date!

Ok, nå setter vi i gang! Heia deg! ❤❤❤