Dating i koronatider

Skrevet i: 

Singel i Norge

Dating i koronatider

Når verden er snudd litt på hodet trenger vi hverandre mer enn noen gang. Ensom er absolutt ikke sterk! I den nåværende koronakrisen gir vi deg tips om hvordan du fortsetter å date på en trygg og ansvarlig måte.

Heldigvis kan det meste fortsette som vanlig for single som dater på nettet. Hvis man skal forsøke å se det fra den lyse siden så virker det som om flere og flere velger å møtes på nettet for å spre kjærlighet og fellesskap. Og kjærlighet er vel det som trengs i vår verden akkurat nå – kanskje mer enn noen gang? ❤️ På Møteplassen finnes det et stort antall single og økte muligheter for at nettopp du skal treffe den rette.

Noen konkrete tips:

  • Ikke sitt alene og gruble. Opplev i stedet fellesskapet på nettet. På Møteplassen deler vi både tanker og refleksjoner. Sammen holder vi motet oppe!
  • Innstilt reise? Ikke vær lei deg. Billetten din til Møteplassen er fortsatt der. Din tid kommer. Neste reise blir kanskje en kjærlighetsreise med din nye partner?
  • Har dere sendt meldinger til hverandre lenge og lengter etter noe mer? Bruk en digital video-tjeneste for å date! Tenn noen lys, hell opp et glass vin – deretter er det bare å koble til. La daten starte!
  • Del og fortell om hjemmelivet ditt! Last opp mange bilder. Hva lager du til middag? Legger du puslespill? Har du tips til en god serie? Kanskje får du endelig tid til å lese den boka du har planlagt å lese? Del og la de single bli kjent med deg!
  • Unngå uteliv. Flørt i stedet på nett. Tilbudet er større og utsetter deg ikke for unødige risikoer.
  • Er du frisk og vil date i virkeligheten og ikke bare på nett? Følg anbefalingene til Folkehelseinstituttet. Man kan eventuelt møtes utendørs, men holde avstand. Det er vår i luften og forhåpentlig vil det bli tid for lange gåturer i solen.

Som en avslutning vil vi ønske deg som er syk god bedring, og til deg som føler deg litt engstelig sender vi kjærlige tanker. Vi skal ikke slutte å leve – vi må bare være mer forsiktige. Sammen rir vi av koronastormen! ❤️❤️❤️