«Jeg følte med en gang at dette var noe spesielt»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Jeg følte med en gang at dette var noe spesielt»

Da William og Lisa ble medlemmer på Møteplassen så hadde de ikke særlig høye forventninger. De så på det mer som et slags tidsfordriv.
– Men jeg rakk bare å være medlem i én uke før jeg fikk kontakt med William. Nå er vi begge helt sikre på at vi har funnet den vi vil dele resten av livet med!

Det var William som tok kontakt først og skrev «Hei! Håper du ikke tror at jeg er en sånn slibrig type, men jeg må bare si at du ser utrolig bra ut!».
– Jeg svarte «Hei! Takk, det gjør du også.» Så skrev vi frem og tilbake i rundt én dag, og deretter spurte William om jeg ville gå ut og spise med ham lørdagen etter, forteller Lisa.

Det ble noen dager med mye spenning og forventninger før det var tid for den aller første daten. William og Lisa hadde avtalt at de skulle møtes i sentrum, men på lørdagen var det regn og dårlig vær, så William tilbød seg å hente Lisa.
– Til avtalt tid stod han utenfor under en paraply, og da jeg gikk bort til ham fikk jeg en stor klem og jeg følte umiddelbart at denne mannen er det noe spesielt med, sier Lisa.

Etter den middagsdaten har William og Lisa vært sammen så mye de bare kan. Lisa sier at hun liker at William er rolig og maskulin.
– Dessuten ser han utrolig bra ut!

William sier at han synes at Lisa er vakker, familiekjær og omtenksom…

Nå planlegger paret å flytte sammen, få barn og dele livet med hverandre.
– Vi er begge helt sikre på at vi har funnet den vi vil dele resten av livet med! Takk, Møteplassen!

William ❤️ Lisa
Alder: William er 37, og Lisa er 35.
Yrker: William er gravemaskinfører og Lisa er barne- og ungdomsarbeider.
Tips til andre single: Ikke tenk så mye – begynn å date med et åpent sinn.
Det beste med Møteplassen: At vi møtte hverandre, så klart!