5 typer du ikke vil date igjen…

Skrevet i: 

Datingtips

5 typer du ikke vil date igjen…

Tid for første date? Unngår du å gjøre disse feilene vil sjansen for en ny date øke betraktelig…

Disse typene vil du ikke gå på en ny date med:

Den som klager over eksen
Selv om du vet at du ikke burde er det lett å gå i samme fellen igjen. Hvor mange dater har man ikke vært på der daten begynner å klage over eksen sin? Kanskje man vil vise seg sårbar, og at man har lett for å åpne seg, men det kan fort bli feil. Vårt tips: Unngå å snakke om eksen, i hvert fall på den første daten!

Player’n
Hen som spiller kul, uinteressert og selvopptatt i troen på at det er en smart strategi… Så feil! Det som faktisk ER attraktivt er å være vennlig, imøtekommende og hyggelig. Helt sant!

Intervjueren
Det er ekstra fint å gå på date med en som ser deg, og som er oppriktig interessert. Det blir likevel litt rart når du føler at du er midt i et jobbintervju, og det oppleves som om daten stiller spørsmålene etter en sjekkliste. Prøv heller å la samtalen flyte slik at begge får muligheten til å snakke. Lytt til hva daten sier, og still gjerne oppfølgingsspørsmål.

Den som har stort ego
Mange av oss har vært på date med en som liker sin egen stemme litt for godt… Kanskje babler du i vei når det er ubehagelig stille? Husk at alt handler om balanse. Prøv å finne ut om du snakker mer enn du lytter? Prøv å ta det rolig, lytt til hverandre og vær nysgjerrig på daten din.

Den som har gitt opp
Du har vært på veldig mange første dater – og har egentlig allerede gitt opp. Du er veldig skeptisk til personen foran deg. Kanskje er du til og med litt sarkastisk… Du er såret og bitter, og du tør ikke slippe inn en ny person i livet ditt. Tipset vårt her er å legge igjen alle forutinntatte holdninger hjemme, og la hver ny person få en ærlig sjanse. Den dagen det føles riktig, vil du kjenne det – vi lover. Fram til da kan du glede deg over å bli kjent med nye mennesker.

Til slutt. Ikke få prestasjonsangst. Det er helt greit at det blir litt feil, spesielt når man er nervøs. Ta noen dype pust, hold deg rolig, og forsøk å være deg selv så vil det gå helt fint. Kos dere masse! ❤️❤️❤️