Den første singelsommeren – startskuddet for noe nytt

Skrevet i: 

Singel i Norge

Den første singelsommeren – startskuddet for noe nytt

Ferien ligger fremfor deg med mange lange, deilige dager i frihet – som du vanligvis bruker å se frem til med glede og forventning. Men i år kjennes det annerledes. Du har ingen å dele sommeren med.

Forholdet sprakk, og du har gått gjennom en tøff periode etter bruddet. Nå står du foran en årstid som normalt sett er herlig, men du har en klump i magen – og føler deg som den mest ensomme personen i verden. Men fortvil ikke, du er ikke alene! Ute i Sommer-Norge finnes det mange andre nyseparerte og single som er klare til å gå videre og lengter etter kjærligheten. På Møteplassen finner dere hverandre.

5 tips til nyseparerte single

✔️Ikke stress. Det er ingen grunn til å ha det travelt med dating. Vær gjerne aktiv og skriv til mange, men ta alt i ditt eget tempo og ikke la deg presse. Et nytt forhold som skal vare på lang sikt, trenger kanskje litt tid til å modnes. Treffer du noen det føles riktig med, men som vil gå langsomt frem, er sannsynligvis daten din også villig til å vente til du er klar.

✔️Drøm om fremtiden, men nyt også dagen i dag. Selv om du er på jakt etter et seriøst forhold, må du ikke glemme å ha det gøy i mellomtiden. Flørt, omgås med andre og ta vare på sommerromantikken. Husk også at en lidenskapelig flørt som tilsynelatende er uten fremtidsutsikter, kan utvikle seg til noe større enn du hadde trodd. Og selv om det ikke blir slik, er hvert møte en god erfaring som styrker deg og kan føre til et livslangt vennskap.

✔️Tro på deg selv. Hvis du har blitt forlatt, er det lett å få dårlig selvfølelse, og selv om du er den som har valgt å avslutte forholdet, er det vanlig å tvile på sine egne forutsetninger i datingjungelen. Men de fleste tenker på samme måte og innser ikke sine egne gode egenskaper. Så rett deg opp og våg å ta det første skrittet. Det finnes noen for alle.

✔️Vær åpen og fordomsfri. Sammenligne aldri noen med eksen, og velg ikke bort noen fordi han eller hun ikke virker som «din type». Vær ikke for hard, men gi både deg selv og daten en sjanse. Kjærligheten kan finnes der du minst venter det.

✔️Du har blitt såret – og vil ikke bli det igjen. Men la ikke frykten bli et hinder i jakten på kjærligheten. Hvis du viser interesse for noen og interessen viser seg å ikke være gjensidig, er det simpelthen ikke han eller hun du vil ha. Våg å ta en følelsesmessig risiko – og få en fantastisk sommer som kan bli startskuddet på noe nytt – og ditt livs kjærlighet.

Lykke til! Trenger du tips eller har spørsmål, er vi her for deg på Møteplassen.

❤️❤️❤️