5 singelfeller – hva stemmer på deg?

Skrevet i: 

Singel i Norge

5 singelfeller – hva stemmer på deg?

Du leter og leter etter en livspartner og har gjort det veldig lenge… Du er ikke alene! Kanskje på tide å tenke over om du går i de samme fellene gang på gang? I dag skriver vi om fem vanlige feil som mange single gjør. Hva stememr på deg?

1. Du spiller kostbar. Hvis du ønsker at noen skal bli interessert i deg må du begynne å vise interesse selv. Det fungerer godt siden de fleste du treffer blir glade for litt oppmerksomhet. Prøv det med en gang og ikke kast bort tid på å spille ”hard to get”.

2. Du synes synd på deg selv og søker etter medfølelse. Du skriver gjerne om hvor vanskelig du har det og om hvilken tøff separasjon du har i bagasjen. Ikke sjelden klager du også over hvor ensom du føler deg og spør hvorfor ingen vil ha deg? Slutt med dette med en gang! Ingen vil date en som sutrer!

3. Du tør ikke ta initiativ. Ja, det er ikke alltid en strak vei til den store kjærligheten. Og veien blir betydlig lenger hvis du ikke benytter anledningen og begynner å kontakte single. Problemet for mange av oss er at vi er alt for dårlige til å ta initiativ. Våg å flørte og inviter ut på dater! Får du et nei? Ok, om 100 år er alle ting glemt!

4. Du er for streng mot deg selv. Mange er så opptatte med å fundere over hvordan man selv ser ut og kritisere alle kompleksene sine. Noen ganger resulterer dette i at man glemmer å fokusere på den man dater. Prøv å bli mindre overfladisk – sånt er IKKE avgjørende (i hvert fall ikke hvis vi snakker om EKTE kjærlighet). Tør å være deg selv!

5. Du dater samme type om og om igjen… Eller så tar du den første og beste til tross for at det føles feil allerede fra starten? Prøv å date utenfor boksen og bruk gjerne Møteplassens vitenskapelige matchingstest – det øker sjansen for å finne noen for et langvarig forhold.

Lykke til! Hvis du funderer over noe er alltid vi på Møteplassen her for deg! ❤️