Hvem matcher deg?

Skrevet i: 

Matching

Hvem matcher deg?

Alder, eller at din fremtidige partner bor i nærområdet ditt er kanskje ikke er det viktigste i et forhold, eller hva sier du? Til syvende og sist er det jo likevel personligheten som bestemmer om det kommer til å fungere eller ei.

I dag slår vi derfor et slag for Møteplassens matchingtest.  Etter at du har gjort testen (det er virkelig gøy!) kommer sjansene dine for å møte noen som virkelig passer for deg, og som kan føre til et langt og lykkelig forhold, til å øke betraktelig. Vi har mange eksempler på par som møttes via matchingtesten.

– Jeg hadde jo tatt matchingtesten, og uansett hva jeg søkte på etterpå var det Lasses ansikt som kom opp. Vi hadde jo en match på 97 prosent. Til slutt tenkte jeg at jeg får vel bare skrive til denne mannen…, sier Maria som traff sin store kjærlighet, Lasse, via Møteplassen. Maria er overbevist om at de aldri hadde funnet hverandre uten matchingtesten.

Her kan du lese hele historien deres >>>

Slik fungerer det

Matchingtesten består av fem deler. Alle delene bidrar til å finne ut hvordan du er som person, og hvordan partneren din bør være, for å øke sjansene til et langt og lykkelig forhold. Etter testen får du en personlighetsanalyse av deg selv der vi presenterer de egenskapene som kjennetegner deg som person. Inne på Møteplassen finner du flere brukervennlige verktøy som skal hjelpe deg med å finne den som, vitenskapelig sett, passer best for deg.

– Ta testen nå – det kan føre til noe stort! ❤️❤️❤️