5 ting som øker sjansene for sommerkjærlighet

Skrevet i: 

Singel i Norge

5 ting som øker sjansene for sommerkjærlighet

Har du også bestemt deg for å gi alt på datingen i sommer?

I dag byr vi på 5 superbra tips til alle som virkelig vil finne et seriøst forhold i sommer (som varer resten av livet).

1. Gi dem du dater mer enn én sjanse. Hvis den første daten ikke var en fullstendig katastrofe selvfølgelig. Gikk daten helt greit, men ikke «WOW-WOW-WOW» – prøv å treffes to–tre ganger til. Noen ganger kan det være bra å la lidenskapen vokse sakte. Det som ikke virker spennende med en gang kan bli det når vi skraper på overflaten.

2. Legg ut MANGE bilder. Muligens noe av det viktigste når du dater på nettet. De single vil se deg! Gjerne tydelige bilder der du ser glad ut.

3. Ikke snakk for mye om deg selv. Det er ikke attraktivt å snakke bare om seg selv på daten. Heller ikke å oppføre seg som en journalist som forvandler daten til et jobbintervju. Men det er likevel bedre å stille for mange spørsmål enn bare å snakke om seg selv.

4. Vær aktiv på Møteplassen. Sett deg mål for sommeren. Send minst 5 meldinger til noen nye hver uke, lik mange, legg ut herlige sommerbilder og fortell hva du gjør akkurat nå.

5. Vær ærlig. Sist, men ikke minst er det et viktig råd på veien å være ærlig og møte andre slik du selv vil bli møtt. Hvis du ikke vil treffe personen igjen så si det. Det er bare feigt og slemt å la det hele renne ut i sanden. Alle fortjener å få en trivelig SMS der du gjør det tydelig at «det var hyggelig å møtes, men dessverre tror jeg ikke vi passer så bra sammen.»

Hjertelig lykke til – la datingsommeren begynne! ❤️