7 ting som gjør singelhverdagen litt bedre

Skrevet i: 

Singel i Norge

7 ting som gjør singelhverdagen litt bedre

Har du satt deg fast i en hverdag der det ikke skjer noen ting, og der dagene bare avløser hverandre? Du bare går på jobb og venter bare på helgen… Lucky you – i dag gir vi deg 7 ting som kommer til å sette en gullkant på hverdagen din:

1. Restaurant midt i uken. Uansett om du har selskap eller ikke – ikke vent til helgen med å nyte god mat ute!
2. Send masse komplimenter til single på Møteplassen. Ærlige komplimenter er fantastiske, og du kommer til å få så mange tilbake.
3. Lek med barna dine. Har du barn? Herlig! Lek med dem! Tegne, pusle, spille spill, prate, gå en tur, se på en hest på et jorde, bake en liten kake. Det blir liksom ikke bedre enn det.
4. Gå en helt ny vei til jobb. Noen ganger er det ikke mer som skal til for å oppdage nye ting i tilværelsen, og for å gjøre livet litt morsommere og mindre forutsigbart.
5. Inviter folk på besøk! Dette har man gjort så lenge mennesker har eksistert. Vær sammen – på en helt vanlig tirsdag! Det er mye mer avslappende og hyggelig enn på en lørdag, og man slipper unna alle forventingene forbundet med helgen. Litt spagetti bolognese og gode venner er alt som skal til!
6. Gå på date. Kjeder du deg, er rastløs og merker at hverdagen går på autopilot? Det er ingenting som virker så oppløftende som å treffe en ny person. På Møteplassen finnes mengder av single som ønsker å treffes etter jobb midt i uken. Ta en kaffe og del en pizza, det trenger ikke være så spesielt. Men vips, så har du brutt hverdagsrytmen med litt spenning!
7. Mer hverdagsluksus. Hvorfor spare det beste til bare en gang i blant, når du i stedet kan få en gullkantet hverdag? Bruk de dyreste lakenene dine, server mandagsmiddagen på den fine porselenet eller spis frokost utendørs når været tillater det. Små grep som forgyller hverdagen!

Vi på Møteplassen ønsker deg lykke til! ❤️