6 grunner til at du skal date mer

Skrevet i: 

Datingtips

6 grunner til at du skal date mer

Har du hatt noen helt mislykkede dater, og begynner å miste lysten til å date? Eller føler du deg kanskje bare nervøs? Gi ikke opp! Vi gir deg 6 grunner til å date MER!

Mange av parene som har møtt hverandre på Møteplassen sier det samme. De var i ferd med å gi opp da «det plutselig skjedde». Han eller hun med stor H bare var der.  Husk å ha dette i tankene når det føles tøft.

Alle dater kommer definitivt ikke til å være magiske, men som regel er det noe bra med hver eneste date.

6 grunner til å date mer:

1. Du blir modig! Det føles litt lettere for hver date du går på, og du lærer sannsynligvis mye om deg selv. Du vokser og finner ut mer om hva du søker i livet.

2. Det er morsomt med nye mennesker! Selv om det ikke var drømmeprinsen eller drømmeprinsessen du møtte på daten, er det alltid morsomt å bli kjent med nye mennesker. Avdramatiser det hele, og se det som en mulighet til å treffe en ny person – selv om det ikke ender med kjærlighet. Mange av medlemmene på Møteplassen forteller at de har funnet venner for livet hos oss.

3. En mulighet til å prøve noe nytt. Hvis du likevel er inne i en intensiv datingfase i livet – hvorfor ikke kombinere det med å gjøre noe du har hatt lyst til lenge? Utfordre deg selv og daten med en spennende aktivitet: fallskjermhopping eller kanskje et forfriskende vinterbad?

4. Du kommer ut. Faktisk en virkelig god grunn. På denne tiden av året er det lett å sitte inne og synes synd på seg selv. Kom deg ut på date, det gir deg nye perspektiv på ting!

5. Just do it! Hvis man vil oppnå noe i livet, gjelder det å være aktiv. Når man dater på nettet bør man finpusse profilteksten, ha et bra profilbilde, ta kontakt med nye mennesker og date aktivt. Det kommer til å lønne seg!

6. Du kommer ett skritt nærmere. For hver date du går på øker du sjansene og kommer ett skritt nærmere kjærligheten.