Kayo´s beste hudpleietips

Skrevet i: 

Singel i Norge

Kayo´s beste hudpleietips

I løpet av uken her nede i Portugal får vi selskap av den tidligere artisten og nåværende hudterapeuten Kayo. Hun er her først og fremst for å forelese om hvordan vi nordboere tar best vare på huden i vårt vekslende og kalde klima. I forelesningen fikk deltakerne våre flere tips om hvordan man tar vare på huden på en enkel måte og uten flere dyre produkter. Det finnes mange ulike triks, som inneholder alt fra god søvn til honning.

Vi vil la Kayo gi dere der hjemme sine beste hudpleietips:

Hva er den vanligste feilen man gjør med huden?

Å vaske den med SÅPE! Ikke bra, det tørker ut huden.

Hva skal man tenke på i vårt kalde klima?

Det er viktig å beskytte huden gjennom den tørre, mørke og kalde vinteren med fuktighet og fett, og å tenke på det tørre inneklimaet med varmeovner osv. Om sommeren og våren er det ofte bedre med litt lettere produkter med mye fuktighet, som peeler bort gammel vinterhud”

Har du noen enkle knep for å holde huden i form?

Man kommer langt med søvn, vann og grundig rengjøring!

Hudpleieprodukter kan være ganske dyre. Hva er ditt beste budsjettips for huden?

Honning og olivenolje er noe de fleste tåler, og de kan smøres på huden sammen, legg til litt sukker eller salt, så har du din egen skrubbekrem!

Men Kayo inviterte ikke bare på forelesning om hudpleie. Den tidligere discostjernen kan ikke komme til Portugal uten å kjøre en skikkelig discoøkt med deltakerne våre på dansegulvet.