Kjærlighet i karantene – slik oppvarter du daten din

Skrevet i: 

Singel i Norge

Kjærlighet i karantene – slik oppvarter du daten din

Ingen kaffedater, kosekvelder hjemme i sofaen eller varmende klemmer. HVORDAN dater og oppvarter man egentlig i disse tider?!

Sosial distansering, stengte restauranter og barer, avlyste arrangementer og hjemmekontor. Nå er tiden inne for å finne frem våre mest kreative sider og tenke nytt! Som vi på Møteplassen har skrevet om tidligere har alle single som dater mye å lære fra par som befinner seg i et avstandsforhold. Nedenfor har vi samlet våre beste tips for hvordan du kan fortsette å date og oppvarte daten din – uten å ses i virkeligheten.

Kjærlighet i karantene – slik oppvarter du daten din: 

  • Bestill blomster levert hjem! En klassiker og utrolig romantisk! Hvem elsker vel ikke å få blomster? Når mange av oss nå jobber hjemmefra føles det dessuten ekstra hyggelig å pynte litt opp hjemme. Stor lykke når blomstene er på plass! Nesten som om du var der… ❤️
  • Er daten din syk? Handle litt mat og deilig sjokolade, og sett det utenfor døren sammen med en håndskrevet lapp. Bor dere langt fra hverandre? Bestill maten på nett!
  • Send et håndskrevet brev. Go old-school! Hvem lengter vel ikke etter å få post som ikke er regninger?
  • Send masse med meldinger på Møteplassen – hver dag! La daten din vite at du tenker på han eller henne. Send melding når du våkner, når du ser eller hører noe som gjør at tenker på vedkommende, når det har hendt noe morsomt på jobben og når du lengter etter etter kyss fra han eller henne.
  • Snakk leeenge i telefonen. Det å høre stemmen til den andre gir en følelse av nærhet, og gir dere mulighet til å fortelle om hvordan dagen har vært og lufte tanker og følelser – en samtale som ellers kanskje ville funnet sted ved middagsbordet. Dere kan til og med se en film sammen over telefon. På den måten skaper dere en hyggelig hverdag sammen – til tross for at dere ikke møtes.
  •  Snakk om fremtiden! Hva skal dere gjøre når denne krisen begynner å roe seg ned? Planlegg koselige drømmedater som dere kan se frem til!

Ta vare på deg selv nå og forsøk å se lyspunktene! Det finnes akkurat nå svært mange single som du kan skrive til – utvalget er stort. Har du spørsmål eller ting du tenker på skal du vite at vi på Møteplassen alltid er her for deg! ❤️❤️❤️