Slik får du en fin singeljul ❤️

Skrevet i: 

Singel i Norge

Slik får du en fin singeljul ❤️

Snart er det jul igjen! Jula er en tid fylt av kjærlighet, tosomhet og fellesskap. Eller kanskje ikke?

Hvis du er singel så har du kanskje allerede begynt å grue deg til jul. For du vet at jula betyr mange nysgjerrige spørsmål fra slektningene som vil vite om du har møtt noen enda, og hele jula er automatisk pakket inn i en rekke romantiske forventninger. Vi må Møteplassen vet at mange single synes jula er vanskelig, og derfor har vi samlet noen av de beste tipsene til hvordan du skal tenke for at jula skal bli bedre.

Singel i jula? Slik blir det riktig bra:

〰 Ta kontakt med noen du savner. Ring, send SMS eller et kort til den personen du savner, men aldri får ut fingeren og kontakter… Kanskje en gammel venn eller slektning. Spre kjærlighet og du får kjærlighet tilbake.

〰 Singel og stolt. Innse at du er singel for at du har valgt å ikke være i et forhold. Det er ikke fordi ingen vil ha deg. Å bli sammen med noen uten at det føles helt rett bare for å slippe å være alene i jula, er en dårlig idé. Så hvis spørsmålet «Har du møtt noen?» kommer opp, så hold hodet høyt og svar at du trives best slik det er nå (hvis du gjør det). Eller si at du treffer noen forskjellige, men ikke har hastverk til noe som helst. Skjer det så skjer det. Husk at holdningen til situasjonen og selvfølelsen din kommer til å skinne igjennom. Vær singel og stolt!

〰 Påminn deg selv om at det er ganske behagelig… En stor fordel ved å være singel er at du ikke må pynte deg for noen eller bli skuffet over dårlige julegaver fra partneren din. I stedet kan du nyte friheten til å rusle rundt hjemme i joggebukser. Skal du på gløggmingel eller andre festeligheter kan du derimot nyte av å kommet ut litt noen timer.

〰 Det finnes mange single så du er i godt sellskap! Påminn deg selv om at veldig mange i Norge bor alene. Du er altså langt fra alene om å være alene. Ta kontakt og finn fellesskapet sammen! Kanskje kan du ordne et lite singeltreff med noen av medlemmene fra Møteplassen? Bare det å skrive og ha kontakt med andre single rundt jul kommer til å være trivelig. Del tankene og refleksjonene deres, og når tiden er inne så kommer en som får hjertet ditt til å slå litt ekstra til å dukke opp. ❤️❤️🎅🏾