Søndag blir årets beste datingdag

Skrevet i: 

Singel i Norge

Søndag blir årets beste datingdag

Nå på søndag, på selveste 1. nyttårsdag, forventer vi årets beste dag for nettdating.

I takt med at dagene for oss nordmenn stadig blir mer digitale, dater flere på nett enn noen gang tidligere. I følge datingnettstedet Møteplassens analyse forventes det at 1. januar blir den mest populære dagen for nettdating.

– Første søndag etter nyttår bruker tradisjonelt å være et virkelig høydepunkt. De to første ukene i januar pleier vi å ha svært mange nye single hos oss, sier Emma Edespong fra Møteplassen.

Søndag er den desidert mest populære dagen for nettdating, etterfulgt av mandager. Hvis man skal fastsette det eksakte høydepunktet, er kl. 21.32 en populær tid å logge inn på.

Januar er tidspunktet for en frisk start. Julen er over og nå begynner tiden da man tenker over hvordan man vil leve livet fremover. Og når valentinerdagen attpåtil nærmer, er det ikke så merkelig at kjærlighetshungrige single er på hugget.

Men hva skal man gjøre på en date i fattige januar?
– De beste datene trenger absolutt ikke å koste mye penger. Sats på noe personlig – det kan være minst like bra som en luksuriøs og påkostet date. Og husk at en person som ikke liker at du byr på en enkel kopp kaffe kanskje ikke er noe for deg allikevel. En tur i akebakken eller en koselig hjemmedate med take away passer perfekt i januar, tipser Emma Edespong fra Møteplassen.