5 herlige januardater

Skrevet i: 

Datingtips

5 herlige januardater

Januar betyr en ny start, og hvis man er aktiv kan denne måneden bli noe helt spesielt. Piff opp hverdagen ved å be noen på date. Vi har de beste tipsene for datingaktiviteter for januar.

Januar er kanskje ikke kjent som den morsomste måneden i året. Men hvis man er singel har man alle muligheter til å gjøre denne tiden på året til noe helt herlig. Flere enn noensinne er aktive på Møteplassen, og en rekke norske single har bestemt seg.

2017 er året det store endelig skal skje. Knepet for å få et vellykket resultat er først og fremst å være aktiv når man dater på nettet. Sett deg gjerne klare mål. Denne måneden skal jeg ta X antall nye kontakter, velge et nytt profilbilde og gå på minst tre dater.

Sats på noe enkelt

Etter julens festligheter kan lommeboken ofte være ganske tom. Men ikke la dette hindre deg i å gå på herlige dater.

Det er mye man kan finne på som ikke koster skjorta, og ikke helt sjelden kan de enkleste datene bli de mest vellykkede.

5 ting man kan gjøre på en januardate:

1. Akedate. Er det snø der du bor? Da kan det være superkoselig med en akedate! Våg å være litt barnslig og ha akekonkurranse i bakken. Kos dere med varm sjokolade og kanelboller etterpå.

2. Hjemmedate. Hvis dere har møttes noen ganger er det kanskje på tide med en hjemmedate. Lag en pizza sammen, spill spørsmålsspill og lag litt popcorn.

3. Treningsdate. Hvis daten din også er ganske interessert i trening og helse kan dere selv gjøre treningen til en date. Gå på trening sammen, ta en løpetur eller gå ut og dans. Daten kommer til å være full av positiv energi!

4. Isbad. For de modige og eventyrlystne som vil ha en avslappet date kan et isbad sammen bli en herlig dateopplevelse. Det finnes flere steder som tilbyr oppfriskende isbad avsluttet med en varm stund i badstuen.

5. Gåtur med prat og kaffe. En lang spasertur i vinterkulden med hver sin kaffe i hånden. Det trenger ikke være vanskeligere enn det.

Vi på Møteplassen ønsker deg lykke til!