Slik møter du en ny partner ved 40

Skrevet i: 

Singel i Norge

Slik møter du en ny partner ved 40

Å gå på date i 40-årsalderen er ofte noe helt annet enn tidligere. Nå vet du mer om hva du er ute etter i et forhold, og vil fokusere på å skape en seriøs relasjon. Vi har de beste tipsene for å lykkes.

Er det barn med i bildet? Da blir det ofte enda viktigere å treffe en som er seriøs – en som virkelig er verd å prioritere i livet ditt. På Møteplassen er det stort sett single som er ute etter et langt og seriøst forhold. Når du har laget deg en flott profil med fine bilder gjelder det om å komme i gang. Her har vi samlet noen gode tips til deg som er i 40-årsalderen og leter etter noen å komme hjem til.

Date som 40-åring – tenk på dette:

◼️ Ikke ha et ferdig opplegg i hodet. Prøv å ikke ha et bilde i hodet om hva som skal skje og med hvem. Det blir som regel ikke særlig bra når vi bestemmer oss for hvordan kjærligheten skal oppstå og vi maler et romantisk bilde av en mørkhåret kvinne eller en høy mann. Det er ikke sånn det skjer. Det viktige er hvordan du ønsker at denne personen skal få deg til å føle.

◼️ Vær aktiv når du dater: Legg ut nye bilder av deg selv, skriv til mange og prøv å være positiv. Det er alltid gøy å møte nye mennesker!

◼️ Ikke ha det travelt: Kanskje er du akkurat ferdig med et langt forhold? Gi deg selv sjansen til å føle på og tenke etter hva du ønsker. Ikke stress, men prøv heller å nyte singellivet.

◼️ Har du møtt et herlig menneske som har barn? Gratulerer! Det kan bli utrolig koselig! De beste tipsene finner du HER. Vi har også skrevet om forskjellige datingaktiviteter der barna kan være med.

◼️ Avslutt det som har vært. Slipp fortiden og se fremover. Hvis du ikke har kommet over din forrige partner enda er du ikke åpen for ny kjærlighet. Fjern eksen ved å f.eks. slette gamle e-poster og telefonnummeret på mobilen. Prøv å være takknemlig for det forholdet ga deg, og tilgi om du ble såret.

◼️ Godta tingenes tilstand. Ikke se på deg selv som et «offer» bare fordi du er singel. Du er selv ansvarlig for livet ditt, og bare du kan endre tankebanene dine. Når det skjer noe trist kan du velge å gjøre det beste ut av situasjonen. Godta det som har skjedd og tenk kreativt. På hvilken måte kan det være positivt? Som bonus pleier godt humør å oppleves som attraktivt blant single.

◼️ Vær alltid ærlig. Med alt fra din alder til fortiden din. Vær rett i ryggen og stolt av livet du har levd, men ikke glem å lytte og interessere deg for den personen du er på date med. Still mange spørsmål som gjør at dere kommer nærmere hverandre.

Å møtes på nettet er veldig vanlig i dag så ikke vær redd. Dette blir kjempebra! 🙂 ❤️
Hell og lykke fra oss på Møteplassen!