Tipsene som gir deg en MAGISK singelsommer!

Skrevet i: 

Singel i Norge

Tipsene som gir deg en MAGISK singelsommer!

Er du singel i sommer? Herlig! Det er faktisk flere fordeler med å være singel – spesielt om sommeren.

Men noen synes dog at det er tøft å være singel midt i ferien. Og det blir ikke bedre av at mobilen flommer over av herlige familieturer og superglade par som skåler i rosé. Det som derimot hjelper er å gjøre gøyale ting, og gjerne sammen med andre!

Tips til deg som er singel i sommer:

❤️  Bli en JA-person! Heng med – takk ja til stort sett alt du blir invitert til. Akkurat denne sommeren kommer det antakelig til å være flere fester og arrangementer enn på lenge. Vi har jo noen år å ta igjen! Jo mer sosial du er, desto større er sjansen for at du har det gøy, og dessuten at du treffer nye mennesker (og kanskje en og annen flørt). Det spiller ingen rolle om det er en sommeravslutning med jobben, en AW med venner eller en konsert. Prøv å treffe så mange nye mennesker du kan!

❤️ Tren! En rolig morgenyoga-økt i parken, eller en svett crossfit-trening utendørs. Uansett – gruppetrening gir deg mulighet for nye, spennende kontakter. Dessuten tar du vare på deg selv, og det er utrolig viktig når du etter hvert skal ønske en ny person velkommen i livet ditt.

❤️  Sats på å bli en ekte romantiker! Hold opp døren, trekk fram stolen for andre og gi mange komplimenter. De fleste single lengter etter romantikk, og vil mer enn gjerne bli skikkelig oppvartet. Kanskje du til og med tør å gi en blomst og et dikt til den du skal date? Det høres kanskje litt dumt ut, men det er et godt tips – vi lover.

❤️ Prøv noe nytt! Bruk fritiden til å prøve det du har drømt om, men ikke fått gjort før. Danseskoler har ofte sommerkurs, eller kanskje du vil lære deg surfing, fluefiske eller lage en skikkelig god festmiddag? Søk opp ulike kurs, men også aktiviteter som språkkaféer, guidede turer og studiebesøk.

❤️ Ta vare på sommerromantikken. Send en melding til den du flørter med, og foreslå en herlig utedate. Kanskje en is, en spasertur eller et kveldsbad.

❤️ Flørt! Mange føler seg penere, gladere og generelt sett bedre om sommeren. Da passer det perfekt å utnytte den økte selvtilliten og flørte i vei. Gi noen et kompliment i iskøen, eller gi den du er betatt av tydelige flørtete blikk og smil. You have nothing to lose…

❤️ Legg ut MANGE nye sommerbilder på Møteplassen. Dette er antakelig noe av det viktigste du gjør når du dater på nett. De single vil se deg! Helst tydelige og glade sommerbilder.