«Det har aldri føltes så riktig som med Daniel»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Det har aldri føltes så riktig som med Daniel»

Christina var 33 år, og etter mange år med mislykkede forhold, hadde hun neste gitt opp håpet om å treffe den store kjærligheten.
– Jeg prøvde å si til meg selv «Ok, jeg trenger ikke noen partner». Kanskje det ikke er meningen at jeg skal finne noen. Det var en ganske deprimerende tanke…, sier Christina.

Møteplassen var den siste datingappen hun valgte å prøve, men hun var ikke så veldig aktiv.

– Men så, på selveste nyttårsaften, som jeg tilbrakte sammen med foreldrene mine, plinget det, og jeg fikk en melding fra Daniel. Han ga meg komplimenter for profilteksten min, og jeg sjekket ut siden hans, og må innrømme at jeg ble imponert. Etterhvert skjønte jeg at jeg har snakket med denne fyren før, for noen år siden. Det ble ikke noe mer da, men jeg forteller Daniel at jeg er villig til å prøve igjen, samtidig som jeg var litt avvisende, for jeg trodde nok egentlig ikke at skulle bli noe mer denne gangen heller…

– Daniel var imidlertid optimistisk, og vi skrev til hverandre hele nyttårsaften, forteller Christina og sier hvor overrasket hun ble over kjemien de hadde da de chattet, og hvor glad og forventningsfull hun ble hver gang telefonen plinget.

Etter en uke var det tid for det første møtet, og da klaffet alt.
– Vi hadde begge blitt såret før, noe som skremte oss, samtidig som det var fantastisk å få føle det vi følte. Daniel har fortalt at når han kjørte hjem den kvelden, greide han ikke å slutte å smile…

Søte meldinger...

Paret fortsatte å omgås, og det ble snart tydelig at de var ment for hverandre.

– Jeg lurte hele tiden på hvordan dette kunne være mulig? Hvordan kunne jeg få en så fin og herlig mann? Hadde jeg endelig skutt gullfuglen, etter alle disse årene? Venner, foreldre og kolleger sa at jeg strålte når jeg snakket om Daniel, og jeg må innrømme at jeg har følt meg som en «fjortis» i flere måneder. Vi skriver så mye søtt til hverandre, og jeg har tatt skjermbilder av alt og lagt i et eget album på telefonen, som heter «Søte meldinger»…

Christina sier at hun har funnet sin prins, og at hun ikke kunne vært mer takknemlig og lykkelig.

– Tusen takk til Møteplassen for hjelpen! I sommer flytter vi sammen i et nytt hus. Det er kanskje ikke den mest spennende kjærlighetshistorien, men det er den beste jeg har hatt, og den siste jeg skal ha…, avslutter Christina.

Christina ❤️ Daniel
Yrker: Christina jobber som barne- og ungdomsarbeider i en barnehage, og Daniel jobber som Trafikkleder.
Alder: Christina er 34 år og Daniel er 33 år.
Det beste med Møteplassen: I tillegg til at vi møttes her (noe som selvfølgelig er det aller beste), at det er en seriøs side med ok priser. En velfungerende app som er enkel å bruke.
Tips til andre single: Vær åpen for nye muligheter og at ting ikke alltid er som man tror ved første «øyekast». Våg å gi det sjanse, slik jeg gjorde, selv om du kanskje ikke har troen på det. Vær villig til å inngå kompromiss. Sist, men ikke minst – vær åpen og ærlig helt fra starten, det er viktig å snakke om de store tingene tidlig, slik at man ikke blir skuffet senere