«Eivind fridde på julaften foran hele familien»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Eivind fridde på julaften foran hele familien»

May og Eivind fikk kontakt med hverandre på Møteplassen midt under pandemien. Selv om det var vanskelige tider å date på, førte alle meldingene og samtalene til et storslått frieri på selveste julaften.
— I sommer blir det bryllup! Jeg trodde ikke det var mulig, men det går faktisk an å møte den store kjærligheten på nettet, sier May.

May hadde datet litt, men ikke funnet noen hun matchet med.

— I høst bestemte jeg meg for å gi opp. Samme dag som jeg skulle avslutte medlemskapet på Møteplassen, lå det en melding i innboksen fra Eivind. «Så fine øyne du har» sto det. Klisjé, tenkte jeg, men jeg gikk inn og så på profilen hans, og det virket som om det var en stabil mann med begge føttene plantet godt på jorden…, forteller May, som tok sjansen og svarte med det samme.

En melding ble raskt til flere. Eivind fortalte at han var enkemann, og var ærlig med at han trengte tid for å bli kjent med en ny.

— Og jeg var jo ferdig med menn, og hadde akseptert min tilværelse som singel… Så dette var ikke noe å stresse med. Men etter fem måneder ble restriksjonene i verden løftet, og vi fikk endelig lov til å møtes. Eivind skulle «passende nok» ha bilen på verksted i nærheten av der jeg bodde, så vi bestemte oss for å møtes. Det var som å møte en god, gammel venn. Kaffekoppen varte i 6,5 timer…

May og Eivind datet i et par måneder, men det var først påsken 2021 at de ble et par på ordentlig. De feiret påsken på hvert sitt sted, men innså at det var ordentlig trist.

— Da avbrøt vi planene våre og valgte hverandre. Etter det har vi aldri sett tilbake. Barna våre og familien mistenkte at noe var på gang – etter det gikk alt ganske fort.

Etter tre måneder som par kjøpte de båt, og i vinter kjøpte de hus sammen.
— På selveste julaften gikk Eivind ned på kne og fridde til meg foran hele familien. I august blir det bryllup! Trodde aldri det var mulig, men det går faktisk an å møte den store kjærligheten på nettet, avslutter May.

May ❤️ Eivind
Yrker: Eivind er trafikklærer og May er selvstendig næringsdrivende.
Alder: Eivind er 41 år og May er 38 år.
Det beste med Møteplassen: At det er en velkjent og seriøs arena. Eivind sier at det beste er at her møtte han kvinnen i sitt liv!
Tips til andre single: Tips til andre må være å bruke god tid (ikke ta den «første og beste»), vær deg selv på godt og vondt, bruk tiden til å finne ut av om dere er en match – og ikke forvent at den andre skal forandre seg. Vær trygg på deg selv, og finn ut hva du kan leve med og ikke.

Foto: Ytrestøyl Fotografi