«DA forsto jeg at han var mannen for meg»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«DA forsto jeg at han var mannen for meg»

Når Vebjørn tok Hildes nervøse hand i kinomørket og smilte – da forsto hun at dette var hennes fremtidige mann. Nå, noen år senere, er de lykkeligere enn noensinne med sitt koselige barn- og familieliv.

Hilde hadde vært medlem på Møteplassen en bra stund og skrevet med flere uten at det var noen som stakk ut noe særlig. Men en helt vanlig kveld i september 2012 dukket det opp en ny person på hennes besøksliste som hun ikke hadde sett før. Noe sa henne at han, akkurat som henne, var litt sjenert og forsiktig.

-Så jeg tok motet til meg, og skrev en forsiktig melding, «Hei, hvordan har du det?», og det var alt som behøvdes. Vi ble sittende å skrive til hverandre i flere timer. Vi snakket om livet, det som har hendt og hva vi så fremfor oss, sier Hilde, 30 år.

Hildes første date med Vebjørn, som den spennende mannen hette, var etter bare noen dager.

-Jeg satt der i kinomørket og fomlet nervøst opp og ned med hendene mine, men gjett om det roet seg ned da han tok hånden min og smilte varmt til meg. DA forsto jeg at han var min fremtidige mann, forteller Hilde og fortsetter:

-Når han skulle kjøre meg hjem så snakket han om at han var byens lykkeligste mann, og jeg spurte hva som skulle til for at han skulle bli landets lykkeligste. Da svarte han nervøst «At du blir min kjæreste». Der og da ble vi et par – på den første daten.

Familieliv

Etter tre måneder ble Hilde og Vebjørn samboere, og ett år etter at de ble ett par fikk de vite at de ventet sitt første barn sammen.

-På min bursdag i desember, når jeg var gravid i fjerde måned, fridde han til meg under byens store juletre. På våren ble vår sønn født, forteller Hilde.

Hilde hadde aldri våget håpe på at livet kunne bli så bra. Nå lever hun et herlig familieliv, og etter sommeren utvides familien med et barn til… ❤

Hilde ❤ Vebjørn

Alder: Hilde 30 år og Vebjørn 32 år.

Barn: Begge har et barn fra tidligere forhold, et felles barn, og enda et barn på vei.

Yrke: Hilde er student og Vebjørn er tekniker.

Møttes på Møteplassen: Høsten 2012.

Det beste med Møteplassen: Matchingtesten! Å kunne velge blandt de beste av de som deler de sammer verdivurderinger som en selv er gull verdt!

Tips til andre single i samme alder: Skriv til de som tiltrekker på alle måter! Tenk aldri at du fortjener mindre enn det du gjør – go for it!