«Vi går på skyer – hver dag!»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Vi går på skyer – hver dag!»

Inga-Lill – som har vært singel i nærmere 20 år, hadde nesten gitt opp jakten på en partner når Sture kom inn i hennes liv.

– Vi er så forelsket og lykkelige – vi forlovet oss nylig i romantiske Paris, forteller Inga-Lill.

Sture hadde vært medlem på Møteplassen i noen år, og har blitt kjent med flere medlemmer uten at det helt hadde klikket. Straks før jul, på Stures fødselsdag, fikk han syn på Inga-Lill.

– Hun var så søt med sin blonde lugg, sier Sture som ganske raskt fikk avtalt et første møte med henne.

Daten ble en romantisk lunsj i et vakkert konserthus.

– Alt stemte, og det føltes akkurat så bra som det skal gjøre. Vi feiret til og med nyttår sammen, begge med en uuttalt tanke: «dette kommer det til å bli en fortsettelse på», forteller de.

Forlovelse i Paris
Siden alt føltes helt rett fra den aller første dagen så har Inga-Lill og Stures reise gått fort framover. De er allerede forlovet og bor sammen.

– I april reiste vi til Paris og forlovet  oss i Monet’s hage ved den berømte vannliljedammen. Deretter reiste vi til den berømte «kjærlighetsbroen», der vi gjorde dett samme som så mange andre franske kjærlighetspar: kjøpte en hengelås og låste fast det i rekkverket. Deretter kastet vi nøkkelen i elven Seine – noe som skal føre lykke med seg, forteller Sture.

– Takk til Møteplassen for at vi fant hverandre!

STURE ♥ INGA-LILL:
Alder: 
72 år (Sture) og 67 år (Inga-Lill).
Møttes på Møteplassen:
Desember 2015.
Tid før den første daten: En uke.
Barn:
Sture har en datter, Inga-Lill har ingen barn, men en katt som eter «Sixten».
Det beste med Møteplassen:
Det er enkelt og oversiktlig å søke en partner. Profilsiden vises på en oversiktlig og interessant måte. Kundeservice bemøter deg på en hyggelig måte.
Tips til andre single:
Ha en trivelig og positiv presentasjon med et ærlig bilde. Vent ikke for lenge med å møtes, og date bare en om gangen. Våg mye, men vær forsiktig og lydhørt. Gi ikke opp!