Møtes på nettet: «Vårt felles barn er et ekte mirakel»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

Møtes på nettet: «Vårt felles barn er et ekte mirakel»

Camilla og Terje matchet på de fleste områder da de fikk kontakt på Møteplassen.
– I dag er vi samboere, forlovet og vi har, mot alle odds, fått et barn sammen, forteller de.

Da Terje fikk opp Camilla som forslag på Møteplassen falt han raskt for den tiltalende profilen og det flotte bildet. Han tenkte at det kunne jo ikke skade å sende en liten melding…

– Det var en flott mann som sendte meg en hyggelig melding. I profilen hans var det mye som stemte overens med hva jeg søkte hos en fremtidig partner. Terje likte også fjellturer og friluftsliv.
Etter flere meldinger gjennom hele helgen ble det til slutt mandag. Camilla fikk levert en kjempefin blomsterbukett på døren, og snart ble den første daten avtalt. Det var to forventningsfulle personer som møttes…

– Jeg var litt nervøs for hvordan kvelden skulle gå siden jeg er en person som ikke snakker så mye, men det viste seg at Terje snakket som en foss så det gikk fint. Det ble en koselig kveld med mye prat, latter og god mat på restaurant, forteller Camilla.

Et par uker senere dro paret på helgetur sammen for å bli bedre kjent med hverandre.
– Så var det på tide å presentere Terje for de to sønnene mine. De kom veldig godt overens fra dag én, og guttene spurte ofte om Terje og lurte på når han skulle flytte inn. To måneder senere var vi samboere…

 

Trodde ikke at de kunne få felles barn

Terje hadde vært i en ulykke på arbeidsplassen noen år tidligere som endte med beskjeden om at han ikke kunne få egne barn.
– Men kroppen kan overraske, og vi oppdaget at dette likevel var mulig. Jeg måtte i tenkeboksen siden jeg var fornøyd med de to barna mine, men vi følte at det måtte være en mening med det, og vi bestemte oss for å gi det en sjanse. I mai 2018 fikk vi en positiv graviditetstest, og gleden var enorm. I januar 2019 ble vårt lille mirakel Joakim født, forteller Camilla.

Forlovet og skal bygge hytte

Terje fridde til Camilla under romantiske forhold på en reise til Gran Canaria, og nå ønsker de seg et lite familiebryllup.
– Men først skal vi bygge hytte. Vi skal gjøre det meste selv, og det vil ta litt tid. Mens vi venter på byggetillatelse planlegger vi i stedet hva hytta skal hete. Svaret er soleklart! Hytta skal hete Møteplassen, et ord som betyr mye for oss. Hytta skal være en møteplass for oss, familie og venner. Vi har allerede skaffet en nøkkelring!

Camilla ❤️ Terje
Yrker: Sekretær på et sykehus (Camilla) og anleggsmekaniker (Terje).
Alder: 42 (Terje) og 36 (Camilla).
Det beste med Møteplassen: Det er en brukervennlig nettside, og man kan oppgi mye informasjon i profilen sin.
Tips til andre single: Gå etter magefølelsen og følg hjertet ditt.