Bli medlem

Nettdating-tips for bra kontakter

Nettdating-tips
 1. Legg litt ekstra innsats i å lage en god presentasjon. Våge å være personlig, ærlig og å vise følelser. Tenk på hvordan du skal gjøre deg interessant for å lokke andre til å kontakte deg eller svare.

 2. Last opp bilder av deg selv og legg de ut i fotoalbumet. Antall kontakter øker opp til 15 ganger hvis du har ett eller flere bilder.

 3. Vent med å dele personlig informasjon som telefonnummer, adresse og e-postadresse til du føler at du er klar for en "ordentlig" date.

 4. Ha gjerne en bra innledningsreplikk klar når du starter en samtale med noen. Et artig spørsmål eller morsom kommentar øker dine muligheter for å få oppmerksomhet.

 5. Hvis personen du kontakter har barn, er det et perfekt emne å ta opp og stille spørsmål omkring. De fleste elsker å fortelle om sine barn.

 6. Det er viktigere å stille spørsmål til den du kontakter enn å fortelle ting om deg selv. Det virker mer sympatisk og gjør det lettere å holde samtalen i gang.

 7. Selv om du har smarte strategier om hvilke emner du skal ta opp og har innøvede åpningsfraser, er det viktigste tross alt at du er deg selv. Glem aldri det.

 8. Gi gjerne mange komplimenter, men forsøk å være ærlig og seriøs samtidig som du har glimt i øyet. Du kommer langt med humor.

 9. Unngå å ta opp negative ting i din personlige profil og når du kontakter andre. Du kommer lenger ved å være positiv og optimistisk.

 10. Undersøk om det finnes noe i forbindelse med hans eller hennes hobbyer dere kan diskutere. Matoppskrifter, reisemål, bøker, filmer, dyr, fotball, blomsterbinding...

 11. Våg å vise følelser når du skriver din personlige profil. En bra personlig profil er nettopp: personlig.

 12. Kontroller (eller be noen om hjelp) din personlige profil for stavefeil, grammatikk og detaljer som punktum og komma. Slike feil kan virke forstyrrende for besøkere, og du ønsker sannsynligvis ikke å fremstå som slurvete.

Lykke til!

Bli medlem og date allerede nå