«Vi kommer til å være sammen for alltid»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Vi kommer til å være sammen for alltid»

På den første daten til Mona og Lars gjorde de noe som man kanskje ikke «burde» gjøre.
– Vi snakket om bagasjen vi kom med og hva som gjorde at vi nå satt overfor hverandre… Det ble mange tårevåte øyeblikk, samtidig som vi var glade for å ha funnet hverandre, sier de.

I ettertid forstår Mona og Lars at de på mange måter har levd parallelle liv, men likevel beveget seg i helt ulike kretser.
– Så langt fra hverandre, men likevel så nære. Vi ser det for oss, at den ene akkurat har gått ut av butikken når den andre kommer inn. Vi ser det samme når vi sammenligner hvor vi har jobbet, bodd og trent. Så uten Møteplassen hadde vi aldri møtt hverandre, det er i hvert fall sikkert, sier de.

Mona og Lars hadde skrevet til hverandre i omtrent en uke før de avtalte den første daten. De var veldig spente begge to. Daten startet med en spasertur og etterpå gikk de på kafé.
– Vi satte oss ned og begynte å snakke om alt, både om den tunge bagasjen vår og mer gledesfylte øyeblikk. Vi lo og gråt. Etterpå gikk vi hånd i hånd, og følelsen av å ha funnet livspartneren min ble bekreftet. Mona gjør meg rolig og gir meg energi, sier Lars.
– Lars viste seg å være mannen i mitt liv. Han er alltid kjærlig og respektfull mot meg og barna mine. Og så har vi den samme humoren. Vi har det så utrolig morsomt sammen, både i hverdagen og i mer festlige sammenhenger, sier Mona.

Livene deres har flettet seg inn i hverandre

Etter den første daten bestemte de seg for å møtes igjen om en uke.
– Men det gikk ikke. Vi klarte ikke å vente så lenge, så vi møttes igjen etter bare noen dager. Og slik fortsatte det. Siden har vi fortsatt å møtes for å sørge for at vi stadig blir en større del av hverandres liv. Vi bor ikke sammen foreløpig, men det kommer. Feriene har vi tilbrakt sammen med barna våre, og vi føler at livene våre fletter seg mer og mer sammen og at kjærligheten blir sterkere for hver dag.

– Vi ser frem til å dele livet sammen. For tiden koser vi oss i hverandres selskap, enten vi gjør noe morsomt eller noe mer hverdagslig sammen. Vi har allerede en fremtid sammen og vet at vi kommer til å være sammen for alltid. For det finnes ingen hindringer for ekte KJÆRLIGHET, og takket være Møteplassen blir forholdet vårt sterkere og sterkere, avslutter Mona og Lars.

Mona ❤️ Lars
Alder: 50 år (Mona) og 59 år (Lars).
Yrker: Rektor (Mona) og inneselger (Lars).
Tips til andre single: Tør å prøve!
Det beste med Møteplassen: At det virker!