"Vi var forelsket allerede før vi hadde truffet hverandre"

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

"Vi var forelsket allerede før vi hadde truffet hverandre"

Da Matilda, 30, og Christian, 36, begynte å prate med hverandre på Møteplassen, følte de begge at dette ikke kunne gå galt. De ble forelsket i hverandre før de i det hele tatt hadde truffet hverandre. Til tross for at det er over 50 mil mellom dem, har de bestemt seg for å få det til å fungere.
– Kjærligheten overvinner alt, sier de.

– Jeg har et vennepar som møtte hverandre på Møteplassen, og tenkte at kan de, så kan jeg. Jeg hadde vært singel en stund da jeg ble medlem, og allerede etter et par uker fikk jeg kontakt med Matilda. Jeg merket med en gang at dette var noe spesielt. Hun hadde humor og virket akkurat like småsprø som meg, ler Christian.
I løpet av noen dager pratet de intensivt med hverandre gjennom appen, og det ble mange lange telefonsamtaler. Begge har delt omsorg for to barn, og i tillegg skiller det over 50 mil mellom dem.
– Jeg tenkte mye på det, på fremtiden, men hun var jo så spesiell, og vi kunne ikke gi hverandre opp. Vi ble enige om at hun skulle kjøre ned til meg fra torsdag til søndag. Dagen kom, og vi møttes på min parkeringsplass med en lang klem. Vi var allerede forelsket i hverandre og det føltes som om vi hadde kjent hverandre i 10 år. Søndagen kom og, ettersom hun hadde ferie uken etter, ble hun igjen i noen flere dager. Vi kunne liksom ikke gå fra hverandre, forteller Christian
Fremtiden ser fremdeles litt usikker ut. Men begge er innstilt på at det skal ordne seg.
– Selvfølgelig er det vanskelig å få til det praktiske, spesielt når det er barn involvert.  Men vi elsker hverandre, og vi må løse fremtiden slik at vi kan flytte sammen og leve resten av våre liv sammen! Vi kommer til å kjempe for det, kjærligheten overvinner faktisk alt, avslutter de.

CHRISTIAN ♥ MATILDA:

Traff hverandre på Møteplassen: Juli 2015

Tid før den første daten: 9 dager

Barn: 2 barn hver.

Det beste med Møteplassen: Enkelt, og veldig bra app. Seriøse medlemmer.

Tips til andre single: Vær forsiktig med nettdating, og bruk en betalingsside der det er seriøse medlemmer. Slå til med den første daten ganske raskt dersom alt føler riktig!