Date, trening og høy puls?

Skrevet i: 

Datingtips

Date, trening og høy puls?

Er du singel og synes det er vanskelig å få til en hyggelig date? Hvis du liker å trene, kan du prøve å få til en date på et treningssenter. Kanskje det er akkurat det som trengs for å få hjertet til å slå litt ekstra!

For nordmenn er det vanlig å ha første date i en kaffepause. For mange kan det virke litt formelt og oppleves gjerne mer som et intervju… Man blir nervøs, og det kan fort bli vanskelig å kjenne om det «klikker».

En date samtidig som man er aktiv og trener, er kanskje akkurat det som skal til for å komme på gli. Når man trener er det nemlig masse som skjer i kroppen. Adrenalinskikket kan fort forveksles med følelser for den personen man er sammen med. Og når vi anstrenger oss, utskiller vi endorfiner – som igjen bidrar til en positiv følelse for den andre personen. Prøv det – da kan hva som helst skje! Om ikke annet slår du to fluer i én smekk – du blir en date-opplevelse og en treningsøkt rikere.

Begynn gjerne med å ta en matchtest på Møteplassen. Da får du forslag til single som passer din personlighet. Forhåpentligvis finner du også en som deg – en som liker å være aktiv og prøve ut nye ting.

Lykke til!