Kjærlighet og fellesskap i desember ❤️, tross alt…

Skrevet i: 

Datingtips

Kjærlighet og fellesskap i desember ❤️, tross alt…

Sosial distansering er nødvendig akkurat nå for å redde liv, men dette påvirker samtidig menneskers helse på andre områder. Mange nordmenn føler seg veldig ensomme, og savner samvær og fellesskap.

Men hold ut, kjære venner, nå gjelder det å tenke nytt! I dag har vi samlet våre beste tips til hvordan du kan føle kjærlighet, fellesskap og varme i julen, tross alt…

Ensomhet beskrives ofte som en av vår tids største folkesykdommer, og akkurat nå føler stadig flere seg ensomme som følge av sosial distansering.

I julen kan ensomheten føles ekstra sterk, og mange savner å gå på julemarked, adventstreff, møte venner til gløgg, eller bare gå på kino.

Som singel kan man ikke date på samme måte som tidligere. MEN, ikke glem at akkurat nå er det ekstra mange som lengter etter en partner, og tilbudet er stort.

Når alt annet settes på pause som restaurantbesøk, og trening på treningsstudio er det på nettet folk kan møtes. Det fine med det er at det er ekstra mange flotte single personer å velge blant, og sjansen for at du skal treffe din perfekte match har kanskje aldri vært større? ❤️

Tips – finn kjærlighet og fellesskap i desember:

– Sørg for å ha det koselig hjemme. Pynt litt ekstra til jul og tenn mye lys. Legg ut mange bilder på Møteplassen, og del ditt eget hjemmeliv. De single vil se den store julebaksten, adventshobbyen og årets juletre. Det blir dessuten en utmerket anledning til å vise hvem du er som person.

– Du er absolutt ikke alene om å føle deg ensom. Del tipsene dine som gjør hverdagen din litt bedre. Bare vissheten om at vi går gjennom dette sammen gjør oss sterkere.

– Tenk fremover. Skriv med andre single på Møteplassen om hva du lengter etter når pandemien er over. Hvilke konserter vil du gå på, og hvor drømmer du om å reise?

– I krisetider har vi alle muligheter til å bli bedre kjent med hverandre. Del dine innerste tanker med andre single som du skriver med. Det kan føre til noe veldig bra! Det er ofte når man tør å vise seg sårbar at det kan skje fine ting!

– Chat med flere, og prøv å få litt «rutiner» på meldinger dine på Møteplassen. Ønsk God morgen, fortell hva det blir til lunsj og hva du driver med akkurat nå. Da vil det føles som dere er sammen på en måte…

– Del tips om gode serier og filmer du har sett.

– Har dere sendt meldinger til hverandre lenge, og lengter etter noe mer? Bruk en digital videotjeneste for å date! Tenn noen lys, hell opp et glass vin – deretter er det bare å koble til. La daten starte!

– Vis omtanke for andre. Hvis det er noe mennesker trenger så er det at andre viser omtanke. Både den som utfører gode handlinger, og de som tar imot dem drar nytte av dem på flere måter. Det viser all lykkeforskning. Kanskje kan du tilby deg å handle for en som er syk? Eller sende blomster til noen du liker ekstra godt…

– Nå har du god tid til å ta Møteplassens matchingtest grundig. Kryp opp i sofaen, og svar ærlig og oppriktig på spørsmålene. Så er det bare å begynne å sjekke ut single som passer for deg…

Helt til slutt. Vi vil ønske deg som er syk god bedring, og til deg som føler deg litt engstelig sender vi kjærlige tanker. Ikke glem at vi trenger hverandre mer enn noen gang nå! Vær raus med komplimenter, og vær raus med å dele hjemmelivet ditt. Sammen skal vi klare dette! ❤️❤️❤️