Minst fem dater før barna presenteres

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Minst fem dater før barna presenteres

Singelforelder? I følge en ny undersøkelse blant norske single synes majoriteten at det kreves minst fem dater før man presenterer sine barn for hverandre.

I en undersøkelse på Møteplassen har over 2000 medlemmer svart på spørsmål om sitt singelliv. En del handler om barn og livet som singelforelder.

Nærmere halvparten av singelforeldrene opplever at det er vanskelig å finne tid til å date. Antakelig er det en av årsakene til at man velger å date på nettet. Det kan man nemlig gjøre hjemme fra sofaen etter at barna har lagt seg.

Å møte noen for en fysisk date «IRL» krever likevel sin planlegging.

– Jeg er alene med min datter, og jeg jobber mellom kl 06 – 18. Å klare å klemme inn en date er ganske vanskelig, skriver en mamma.

Minst fem dater
Når man er en singelforelder som dater er ofte det store spørsmålet når man skal presentere den man dater for sine barn.

– Det er et vanskelig spørsmål. Når man vel har kommet så langt at man har møtt en ny partner gjelder det å virkelig tenke seg om før man presenterer personen for sine barn. Da skal det føles ganske seriøst og langvarig, mener Andreas Løes Narum, samlivsekspert fra Møteplassen.

I følge undersøkelsen synes de fleste at det kreves minst 10 dater:

Hvor mange dater bør dere ha hatt før du presentere din date for dine barn?
Minst ti dater 38%
Minst fem dater 34 %
Minst to-tre dater 21%
Minst én date 4%
De får være med på den første daten 3 %