Lad opp til en lykket singel-nyttårsaften

Skrevet i: 

Singel i Norge

Lad opp til en lykket singel-nyttårsaften

Nyttårsaften og ingen å kysse ved midnatt? Ikke noe å deppe over. Du har selv ansvaret for at din singel-nyttårsaften blir festlig, og med rett innstilling så kommer du langt.

Er du invitert på nyttårsfest med bare par? Er du den eneste som er singel – i år igjen? Du tenker at du allerede nå vet hvordan til å bli. Når klokken slår tolv har du ingen å kysse, og du står der alene og hutrer med et glass champagne i handen.

-Mange single opplever nyttårsaften som en vanskelig dag. Den er ofte overvurdert, og det kan lett bli en dårlig stemning, sier Emma Edespong fra Møteplassen.

Senk forventningene
Det første man må gjøre er å dra ned de for høye forventningene på at kvelden må bli perfekt. Hele ditt liv avgjøres ikke på en eneste kveld.

-Du har selv ansvaret for hvor gøy du får det. Men du kan jo øke sjansene dine ved å ta med deg en singelkompis, eller be vertskapet mikse sine gjester slik at det ikke bare er par som kommer.

Hjemmekveld
Et alternativ til den «perfekte» festkvelden er å slippe helt på kravene. Kos deg hjemme alene med en spennende bok, filmer og pizza.

-Jeg lover – det kommer til å bli et nytt år likevel. Ta vare på deg selv og gjør akkurat det DU føler for. Alt det der andre løser seg etterhvert, og før du vet ordet av det så er du forelsket igjen. I januar bruker vi å ha rekordmange single hos oss, og det finnes mange muligheter til herlige dater, avslutter Emma Edespong.