Bli medlem

Kjærlighet på nettet

Kjærlighet på nettet

Stadig flere mennesker søker etter kjærligheten på internett. Snart kjenner alle noen som har møtt en partner via en datingtjeneste. Det som tidligere kunne føles tabubelagt, er nå en helt naturlig måte å møte en mann eller kvinne på.

Du treffer nye mennesker overalt i hverdagen. På skolen, på jobben, ute på byen, via felles venner, på fritidsaktiviteter osv. Internett er et utmerket tillegg til alt dette. Man vet aldri bak hvilket hjørne kjærligheten venter.

På internett kan det oppstå kjærlighet på tross av avstand og aldersforskjell. Det finner vi bevis på i alle solskinnshistoriene som sendes inn av fornøyde og glade medlemmer.

En undersøkelse blant single på Møteplassen viser at 89 % tror på livslang kjærlighet. Tallet er noe lavere blant menn enn blant kvinner. Men livslang kjærlighet er noe de aller fleste tror man må jobbe for, den kommer ikke av seg selv.

En annen undersøkelse viser at 57 % av medlemmene på Møteplassen tror at man kan finne sitt livs kjærlighet på internett. Også i dette spørsmålet er det kvinnene som er mest optimistiske. Hele 73 % av kvinnene svarte nemlig ja på spørsmålet.

Visst ser det ut som du har gode muligheter til å finne din store kjærlighet på Møteplassen!

Bli medlem og finn kjærlighet