Bli medlem

Om Møteplassen

Møteplassen åpnet i Norge i oktober 2003, og har siden det vokst kontinuerlig. Møteplassen og Mötesplatsen i Sverige er i dag en av Nordens største datingsider med mer enn 140 000 aktive medlemmer i Sverige og Norge.

Hvem treffer du her?

Av Møteplassens medlemmer er ca 48% kvinner og 52% menn. Omkring 90% av Møteplassens medlemmer er over 25 år. For å bli medlem på må du være minst 18 år.

Alle samfunnsgrupper er representert, og Møteplassens medlemmer er sosiale og trivelige mennesker som er her for å finne nye venner og kanskje ny kjæreste. De aller fleste har alt en stor vennskapskrets som de vil utvide ytterligere.

Hva gjør man på Møteplassen?

Som medlem på Møteplassen kan du søke blant single og bli kjent med nye mennesker. Her finner du verktøy og funksjoner som gjør det enkelt for deg få kontakt og finne noen du kan omgås. På Møteplassen samles single mennesker som søker et seriøst forhold – noen å dele livet med!

Du kan opprette en personlig profilside, der du presenterer deg selv med tekst og bilder. Du kan også besøke profilsidene til andre interessante single, og bla i galleriet deres.

Det finnes flere funksjoner som gjør det enkelt for deg å få kontakt med andre single. I singelstrømmen får du hele tiden det siste fra de single som DU leter etter. Her kan du selv fortelle hva du gjør akkurat nå, eller dele andre tanker. Dessuten kan du vise at du liker andre single personers bilder og innlegg. Når en annen singel har reagert på innholdet ditt, får du et varsel.

Med funksjonen "Liker" kan du bla gjennom single du søker etter, og se hvem som liker deg tilbake! Du kan også se hvem som matcher deg ved å bruke Møteplassens matchingstjeneste, noe som øker sjansen for å finne et langt og lykkelig forhold.

Du kommer også til å finne mange single som er interessert i forskjellige singelaktiviteter eller som vil gå på date. Alt fra kaffetreff og restaurantbesøk, til dans eller kino. På Møteplassen er en date sjelden langt unna!

Du kan date på Møteplassen.no og i datingappene våre (Android og iOS).

Takk alle medlemmer på Møteplassen!

Møteplassen blir aldri bedre enn det våre medlemmer gjør den til. Vi har en fantastisk mengde hyggelige mennesker inne hos oss! Takk alle dere som allerede er på Møteplassen, og som gjør oss til det vi er!

Bedriften

Mötesplatsen i Norden AB er ansvarlig for Møteplassen. Firmaet har i dag rundt 20 ansatte som tar seg av nettsiden, og gir medlemmene service på dagtid samt på kvelder og helger.

Mötesplatsen i Norden AB

Adresse: Svärdfiskgatan 4, 432 40 Varberg, Sverige
Kontakt: Kundeservice