Bli medlem

Om Møteplassen

Møteplassen åpnet i Norge oktober 2003, og har siden det vokst kontinuerlig. Møteplassen er i dag en av Nordens største datingsiter med mer enn 140 000 aktive medlemmer i Sverige og Norge.

Hvem treffer du her?

Av Møteplassens medlemmer er ca 48% kvinner og 52% menn. Omkring 90% av Møteplassens medlemmer er over 25 år. For å bli medlem på må du være minst 18 år.

Alle samfunnsgrupper er representert, og Møteplassens medlemmer er sosiale og trivelige mennesker som er her for å finne nye venner og kanskje ny kjærlighet. De aller fleste har alt en stor vennskapskrets som de vil utvide ytterligere.

Hva gjør man på Møteplassen?

Inne på Møteplassen treffer man nye mennesker. Man sender meldinger til hverandre, fikser treff ute i virkeligheten, benytter seg av våre arrangement m.m.

På Møteplassen finner du en mengde ulike innbydelser til diverse aktiviteter. Alt fra pubtreff og restaurantbesøk til selskap på spaserturen, teateret, kino eller på en reise. Her finnes ofte noe i ens egen nærhet som kan være interessant på.

Du kan søke aktivt etter nye kontakter over hele Sverige og Norge eller i ditt nærområde. Det finnes mer enn 140 000 personlige sider å titte på, de fleste har bilder på sine profilsider. Du kan bli kontaktet av andre som tror at du kan være en hyggelig person. Møteplassen er til for at du lett skal finne nye venner. På Møteplassen får du selv designe din egne side der du kan presentere deg med ord og bilder.

Takk alle medlemmer på Møteplassen!

Møteplassen blir aldri bedre enn det våre medlemmer gjør den til. Vi har en fantastisk mengde hyggelige mennesker inne hos oss! Takk alle dere som allerede er på Møteplassen, og som gjør oss til det vi er!

Firmaet

Mötesplatsen i Norden AB er ansvarlig for Møteplassen. Firmaet har ca 20 ansatte som jobber på siden og gir dere service på dagtid samt på kvelder og helger.

Mötesplatsen i Norden AB eies av Schibsted Tillväxtmedier AB (50%) og Schibsted Vekst AS (50%).

Legg merke at alle kontakter angående medlemsspørsmål og lignende skal tas direkte med Mötesplatsen i Norden AB og ikke med noen av eierne.

Mötesplatsen i Norden AB

Adresse: Box 72, 432 44 Varberg, Sverige
E-post: