Bli medlem

Funksjoner i Møteplassen

Min side

Alle medlemmer på Møteplassen har såklart en egen side, en side der man presenterer seg. Akkurat nå finnes det over 140 000 sider du kan surfe rundt på.

Les mer om Min side

Meldinger fra single

Mange kan fortelle om følelsen de fikk når de leste "den meldingen" på Møteplassen. Den meldingen som forandret deres liv.

Les mer om Meldinger fra single

Søk single

En bra søkefunksjon er grunnlaget for en bra singeltjeneste. Møteplassen er ikke noe unntak.

Les mer om Søk single

Matching

Hvor gammel man er, eller hvor man bor, er ikke det viktigste i en relasjon. Ja visst, det er viktig, men det er vel til syvende og sist personligheten som bestemmer om det kommer til å fungere, eller?

Les mer om Matching

VIP betaltjeneste

På Møteplassen er alle viktige. Men som navnet VIP (very important person) antyder så får våre betalende medlemmer litt ekstra oppmerksomhet.

Les mer om VIP betaltjeneste

Gå på date

Her kan Møteplassens single vise at de er interesserte i å gå på date. Hver uke kommer det tusenvis av nye invitasjoner til ulike dateaktiviteter.

Les mer om Gå på date

Møteplassen på mobil

Som medlem på Møteplassen er daten aldri lengre borte enn mobiltelefonen. Last ned Møteplassens app og begynn å date på din iOS- eller Android-enhet.

Les mer om Møteplassen på mobil

Hjelp og support

Vi spurte våre medlemmer hva de syntes om Møteplassens Kundeservice og 96% sa at de var positive. Det innebærer at vi har litt igjen å gjøre fordi hvert misfornøyd medlem er ett medlem for mye.

Les mer om Hjelp og kundeservice